AKTUELNO

Direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović govoreći o ubistvu pevačice Jelene Marjanović koja je ubijena na nasipu u Borči,a čiji slučaj, nakon hapšenja njenog supruga Zorana puni stupce srpskih medija, rekao je da je već pisano naširoko o ovom slučaju, dodajući da prema informacijama koje imaju njegovi novinari, Zoran Marjanović je nestabilna ličnost.

-Mi smo u Srpskom telegrafu pisali naširoko o tome, imali smo puno informacija o kojima smo pisali i koje su se ispostavile  da su tačne, prema našim informacijama Zoran Marjanović je nestabilna ličnost za razilku od oca Vladimira - rekao je Milovanović u Jutarnjem programu TV Pink.

U Crnoj Gori u toku serija ubistava

Vlasnik televizije "Novi TV" Perica Đaković iz Crne Gore govorio je o dešavanjima iz crne hronike u toj zemlji i podsetio je da je nedavno ubijen bivši fudbaler Goran Lenc.-U CG je u toku serija ubistava, koja se dešava i to su sukobi dva kotorska narko-kana. U toj seriji ubistava dogodilo se i ubistvo Lenca, koji je bio je na stadionu kotorskog Bokeljca. Ubijen na treningu, preminuo u bolnici, policija se ne izjašnjava još uvek, a mnogi misle da nema veze sa sukobom klanova - istakao je Đaković.

On je rekao da su Marjanovići za Zoranovu odbranu uzeli pet jako dobrih advokata, čije usluge koštaju 30.000 evra i zapitao se odakle im taj novac.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen Youtube

- Tih pet advokata su među najboljim advokatima, to je odbrana na početku, ukoliko se uđe u proces, ta odbrana će koštati i 100.000 evra, zanimljivo je da Marjanovići imaju taj novac s obzirom da ne rade - istakao je Milovanović.

Foto: Pink.rs

On je podsetio da je Vladimir hvalio svoju snaju, a kada je uhapšen Zoran on pominje nekog ljubavnika.

-Došli smo do njega, taj čovek je rekao da nikada u životu nije video ni čuo ništa o Marjanovićima, i to ne ne samo nego je to rekao i policiji - naglasio je MIlovanović.

#Jelena Marjanović

#Ljubav

#Saša Milovanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'