AKTUELNO

Jedan od advokata Zorana Marjanovića, Veljko Delibašić govorio je za naš portal.

Delibašić je rekao da su Zorana Marjanovića obišli svi advokati, kao i da su se dogovorili oko načina njegove odbrane.

-Zorana su obišli svi advokati, dogovorili smo se oko načina odbrane s obzirom na to da ne postoji ni jedan ozbiljan dokaz koji bi ukazivao na njega kao izvršioca. Mi smo optimisti da će se ovaj postupak izvršiti povoljno po njega - naglasio je on.

Na pitanje da li je Marjanovića u zatvoru podsetila ćerka Jana ili neko drugi od porodice, Delibašić odgovara da u to nije upućen, jer je to pitanje familije.

Foto: Andrej Nihil/Printscreen Facebook

-To je pitanje familije, Zoran se dobro oseća, potpuno je svestan situacije, da mu predstoji jedna ozbiljna borba, ali je kao njegovi advokati optimista - zaključio je on na kraju razgovora za Pink.rs.

Marjanović je uhapšen u petak, 15. septembra, nakon gotovo godinu i po dana od ubistva. Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Marjanović je i ranije privođen ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza. On je u subotu na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je ubio suprugu i ponovio sve što je i ranije govorio na saslušanjima u policiji.

Tada je, prema pisanju medija, rekao da je tog dana, 2. aprila 2016. bio sa suprugom i ćerkom u šetnji u Borči nakon čega je Jelena produžila na džoging a on se vratio sa ćekom kući oko 15-16 sati. Nestanak supruge je prijavio oko 20 sati, a njeno telo je policija pronašla sutradan na nasipu u Borči.

#Advokat

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'