AKTUELNO

U Tužilaštvui su danas iskaze dali prvi svedoci u slučaju misterioznog ubistva Jelene Marjanović. Istraga je zatvorena za javnost pa se iskazi svedoka ne objavljuju javno.

Saslušanje svedoka u istrazi ubistva pevačice Jelene Marjanović u Višem javnom tužilaštvu počelo je u 9.30 sati. Prvi svedok je Jelenina sestra Teodora Krsmanović.

11.17 - Advokat Marjanovića Veljko Delibašić rekao je po završetku saslušanja da je zadovoljan početkom istrage i da očekuje da će Tužilaštvo odustati od krivičnog gonjenja Zorana Marjanovića zbog nedostatka dokaza.

Delibašić je ocenio da nije ni bilo razloga za određivanje pritvora Marjanoviću i dodao da je Zoran Marjanović, okrivljen za ubistvo supruge, nije prisustvovao saslušanjima.

11.10 - Završeno je saslušanje Vladimira i Miloša Marijanovića, oca i brata optuženog Zorana.

Oni su po savetu advokata iskoristili pravo da kao bliski rođaci ne svedoče.

10.55 - U Tužilaštvo su stigli Zoranovi otac i brat, Vladimir i Milioš Marjanović.

10.10 - Nikola Dumić, jedan od advokata Marjanovića obratio se novinarima i rekao da je saslušanje Teodore Krsmanović završeno.

- Ona je dala iskaz i utvrđeno je da u ovom sklučaju neće imati status oštećenog, već samo status svedoka. Ovaj slučaj neće odlučivati svedoci, već materijalni dokazi - rekao je on i dodao da je za 11 časova zakazano saslušanje Vladimira i Miloša Marijanovića, oca i brata optuiženog Zorana.

9.44 - Počelo saslušanje svedoka.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

9.43 - Jelenina sestra Teodora, stigla je u pratnji majke i Nenada Šipke iz novosadskog Centra za forenziku i forenzička istraživanja.

9.30 - U Više tužilaštvo upravo je stigla Jelenina sestra Teodora Krsmanović koja će biti i saslušana danas. Nije davala izjavu za novinare.

9.22 - U Tužilaštvo je ušao advokat Zorana Marjanovića, Veljko Delibašić.

Pročitajte još: Procureli NOVI DETALJI istrage ubistva pevačice: Jeleni Marjanović SKINUTA BURMA nakon smrti?

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'