AKTUELNO

Snažno nevreme zahvatilo je danas delove Zapadne Srbije i Vojvodine, a oluja koja je protutnjala Srbijom odnela je i prvu žrtvu.

Nepoznata muška osoba udavila se u Požarevcu, u Jug Bogdanovoj ulici. Kako požarevački mediji nezvanično saznaju da se jedno lice oko 65 godina starosti utopilo u podrumu zgrade u Jug Bogdanovoj ulici u Požarevcu.

Po rečima stanara, vlasnik stana koji živi na prizemlju parkirao je automobil u podzemnoj garaži. Kada je video da se nevreme ne smiruje liftom je navodno sišao, ali je u tom trenutku već nivo vode u podrumu bio oko 2 metra. Kada se lift spustio došlo je do prekida električne energije, a vrata se kako nezvanično saznajemo nisu otvorila.

Policija je zatvorila Jug Bogdanovu ulicu u Požarevcu, a specijalne ekipe pokušavaju da spuste nivo vode u podrumu i uđu unutra…

Kako navode, jako nevreme praćeno obilnim pljuskovima, gradom i grmljavinskim nepogodama pogodilo je Požarevac oko 16.20 časova. Grad je oko sat vremena bio potpuno paralisan.

Više ulica u gradu je poplavljeno, a voda je ušla u podrume i prizemlje mnogih objekata. Teren Gradskog stadiona i prostorije u prizemlju su poplavljene, a utakmica je koja je trebalo da bude odigrana danas je otkazana.Takođe zbog poplave je otkazan i koncert u Centru za kulturu.

#Muškarac

#Nevreme

#Udaviti se

#žrtve

'