AKTUELNO

Vlasnik pekare sve priznao.

Vlasnik jedne poznate pekare u Novom Pazaru N.G. (58) uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je od avgusta u više navrata prisiljavao dečaka (12) da ga oralno zadovoljava! Optuženi je na saslušanju u potpunosti priznao da je zlostavljao dete i određen mu je pritvor do 30 dana.

Izvor blizak istrazi kaže da je osumnjičeni prvi put napastvovao dečaka krajem avgusta, a poslednji put početkom ove sedmice.

- Dečak je u prvo vreme ćutao o torturi. Potrebno je utvrditi da li je to bilo jer mu je pekar pretio, ili je dečaka bio stid da prizna šta mu se dešava. Međutim, pre nekoliko dana mališan je skupio hrabrost i sve je ispričao svojim roditeljim - navodi izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da su dečakovi otac i majka odmah sa sinom otišli u policiju koja je uhapsila N.G.

- Nakon privođenja suočen je sa brojnim dokazima, i sve je skrušeno priznao i detaljno pričao šta je sve radio detetu i gde ga je sve vodio. Kazao je da je najčešće vodio dečaka kod jednog brda na periferiji grada i na parking kod rekreativnog centra - rekao je izvor, i dodao:

- Terao je dečaka da ga oralno zadovolji u automobilu. Proverava se još i da li je pekar ucenjivao dečaka ili mu je možda čak i nudio novac za seksualne uslige. U cilju zaštite maloletnika, ne možemo otkrivati kako je osumnjičeni stupio u kontakt sa dečakom. Nakon saslušanja, određen mu je pritvor do 30 dana i prebačen je u novopazarski Okružni zatvor.

Radnici u pekari optuženog, koja se nalazi u blizini jedne osnovne škole, u petak su bili u šoku zbog hapšenja poslodavca, ističući da im nije bilo ni na kraj pameti da bi on mogao da zlostavlja dete. Kazali su i da se posle svega plaše za svoju bezbednost.

- Promet je već opao, ljudi gledaju u izloge i glasno komentarišu kako je tu pedofil pekao hleb koji su oni jeli. Iako spremamo najbolji burek u gradu, po čemu je ova pekara poznata, danas nismo prodali gotovo nijedan pleh. Poznajem gazdu godinama, ništa mi nije ukazivalo da ima neke pedofilske sklonosti. Nadam se da će se ovo dete oporaviti od traume – kaže radnik pekare.

I radnici u susednim lokalima ispričali su nam da je N.G uvek bio pristojan i da ništa čudno nisu primećivali u njegovom ponašanju.

- Čujemo, priča se po gradu da je sve priznao. Treba ga debelo osuditi, da robija do kraja života! On jeste izgledao kao normalan čovek, ali ovo što je uradio je stvarno užasno – kazala je radnica iz susednog lokala.

Protiv N. G. je podneta krivična prijava za obljubunad detetom, za šta mu preti od pet do 12 godina robije.

#Novi Pazar

#Pekara

#Seksualno zlostavljanje

'