AKTUELNO

Stravični detalji iz istrage o zlostavljanju petnaestogodišnjakinje u Smederevu.

Maloletna J. P. (15) iz Smedereva, koju je fizički i seksualno zlostavljao N. T. (48), trpela je iživljavanje tri meseca, a u očajničkom nastojanju da se izvuče iz pakla, čak je pokušala i samoubistvo, saznaju nezvanično "Novosti".

Nakon hapšenja četrdesetosmogodišnjeg Smederevca, pod optužbom za silovanje devojčice, isplivali su neki detalji torture, iako se istraga drži dalje od očiju javnosti.

Prema iskazu datom u policiji, kako tvrdi izvor, J. P. je ispričala da ju je N. T. primoravao na seks u više navrata, prethodno joj dajući kokain. Sve se dešavalo u njegovoj kući od juna do avgusta ove godine.

Devojčica je, navodno, dobijala i batine, a neretko je seksualno terorisanje osumnjičeni snimao mobilnim telefonom, da bi je kasnije ucenjivao tim snimcima i fotografijama.

Sve je, navodno, počelo dopisivanjem preko društvenih mreža, a kakav je tačno odnos bio između njih, teško je reći.

- Reč je o klasičnom primeru predatorskog odnosa, kada se žrtva postepeno dovede u položaj iz kog ne može da se izvuče. Ovde je to posebno uočljivo jer je reč o muškarcu starijem od svoje žrtve 33 godine - kaže  izvor blizak policiji.

Zbog trauma, J. P. je čak pokušala i da se ubije, a sve je otkriveno kada se poverila majci s kojom živi otkako su joj roditelji razvedeni.

Pročitajte još: SILOVAO DEVOJČICU? Policija u Smederevu uhapsila Nebojšu Tadića

N. T., koga policija sumnjiči za silovanje petnaestogodišnje devojčice i za omogućavanje uživanja opojnih droga, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu. On je ponudio svoju verziju priče o odnosu sa petnaestogodišnjakinjom. Kako se saznaje, oduzet mu je mobilni telefon u kome se nalaze eksplicitni snimci, poruke i slično, i određen mu je pritvor.

Očekuju se saslušavanja svedoka koji se dovode u vezu sa ovim slučajem, kao i provera do sada prikupljenih dokaza.

STROGO POVERLJIVO

Sa devojčicom radi tim stručnjaka, kako bi traumu koju je preživela prevazišla što bezbolnije. Njeno saslušanje u Tužilaštvu tek predstoji naredne nedelje, što je najosetljiviji deo postupka, a dalja istraga dobiće oznaku strogo poverljive zbog zaštite maloletnice.

Povodom ovoga niko od nadležnih u Smederevu nije se zvanično oglasio, niti Policijska uprava, a ni Više javno tužilaštvo.

Pročitajte još: Detalji samoubistva mlade manekenke: Marija Ćurčić (25) se obesila kaišem o gelender na galeriji

#Seksualno zlostavljanje

#Smederevo

'