AKTUELNO

Možda nikada niste čuli, ali ste se verovatno bar jednom u životu susreli sa "sindorom izgubljenog penisa", pojavom koja ume da bude veoma nezgodna i frustrirajuća kako za muškarca, tako i za ženu.

Ovaj sindrom upotrebljava se kada između polnog organa muškarca i polnog organa žene postoji prevelika razlika. Tačnije, kada penis muškarca mali, a vagina žene široka, dolazi do određenih problema u seksualnom odnosu, a pre svega sa postizanjem orgazma.

Ovo može da bude neprijatno iskustvo za oboje, jer za vreme seksa nema dovoljno "trljanja", tačnije nervni završeci polnih organa se ne stimulišu dovoljno.

Kod ovog anatomske nesrazmernosti, dolazi do toga da niti muškarac oseća svoj penis u vagini žene, niti ona oseća njegov penis. Veoma je teško u ovakvim slučajevima seks učiniti eksplozivnim i popraviti ga, ali ipak postoji nekoliko stvari koje možete učiniti:

Najvažnije i obavezno da penis bude u punoj erekciji, pre nego što muškarac počne sa penetracijom.

* Koristite prsten za penis kao potporu.

* I žena može da uradi jednu malu, ali važnu stvar kako bi seks učinila boljim, a reč je o treningu karlice. Vežbanje karličnih miđića može da vam pomogne da vagina postane uža, te nemojte tek tako olako odbaciti ideju o čuvenom Kegelovim vežbama.

* Ne zaboravite na seksualne igračke, dirty talk i ostale sitnice koje mogu dodatno da začine vaše seksualno iskustvo.

#Seks

'