AKTUELNO

Neki kažu da devojke sa svetlijim tenom ne mogu koristiti bronzer, ali uz poštovanje nekoliko saveta videćete da nije tako.

Svako ko ima svetliji ten zasigurno će potvrditi da je takva koža popriličan izazov kada su u pitanju proizvodi za ulepšavanje.

Tako je bronzer proizvod za koji se smatra da nije prikladan za nešto svetliju put, pa njegovo nanošenje možda deluje i kao nemoguća misija, ali u nastavku ćete se uveriti kako uz nekoliko jednostavnih trikova možete uživati u njegovim čarima.

Kao i kod svakog proizvoda za ulepšavanje, sve polazi od pravilnog odabira bronzera. Dobro odabrana nijansa može napraviti pravo čudo na našem licu. Stoga, kada birate svoj bronzer, naoružajte se strpljenjem i uzmite dovoljno vremena kako biste bili sigurni da je vaš odabir onaj ispravan.

Nadalje, brojni profesionalni šminkeri često savetuju da svetlijem tenu treba bronzer koji je za najviše dve nijanse tamniji od prirodnog tena, kako bi on što prirodnije izgledao na licu. Poznato je da svetlom tenu najbolje pristaju bronzeri ružičastog podtona, stoga imajte to na umu prilikom odabira ovog proizvoda.

Foto: Pixabay.com

Svetla koža je poznata kao veliki odavatelj naših grešaka u šminkanju, stoga uvek nanesite bronzer mekanom i kvalitetnom četkom kako bi se njegove čestice ravnomerno rasporedile na koži.

Što preciznije nanesite manju količinu na jagodice i rub brade, a vrlo koristan trik je da dobro otresete višak proizvoda sa četkice kako vaš bronzer ne bi delovao kao mrlja na licu. Kao i kod svakog proizvoda za ulepšavanje, tako i bronzere možete pronaći u nekoliko vrsta, a najčešći su oni tekući i kameni, ali sve popularniji postaju i oni u prahu.

Laganija tekstura bronzera u prahu omogućuje prirodnu završnicu vašem mejk apu, dok nešto kremastiji bronzeri su ujedno i oni teži, stoga svakako vodite računa da pre njegovog nanošenja na lice, nanesete odgovarajuću podlogu.

#Lepota

#šminka

'