separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

KORISNI SAVETI! Kako da očistite stan za pola sata


Čak i kada imamo vrlo malo vremena, možemo bez problema očistiti stan na jednostavan i efikasan način.


Svakome od nas se desilo da stan u jednom trenutku deluje potpuno zapušteno. Čak i kada unapred organizujemo večeru za prijatelje, obično u poslednjem trenutak čistimo stan. U svim žurbama često zaboravljamo na najvažnije faktore: prljave posude u sudoperi ili puna kanta za smeće u kupatilu.

Zato vam predstavljamo kako brzo i lako očistiti stan kada smo u žurbi.

Ako imamo 30 minuta vremena 

Kada gosti najave da će biti kod nas za pola sata, panika nas već hvata ako je stan u neredu. Potrebno je da se pobrinemo za najznačajnije delove doma, jer će imati najveći efekat. Očistite lavabo u kupatilu i sudoperu kuhinji, stavite posude u mašinu za sudove i izbacite smeće. Obrišite ogledala, prigušite svetla i upalite mirisnu sveću.

Ako imamo sat vremena 

Jedan sat pre dolaska gostiju imamo još malo vremena da se posvetimo složenijim stvarima. Očistite toalet, obrišite prašinu i sredite krevet.

Ako imamo dva sata 

Kada se dogodi da imate dva sata za sređivanje stana, najverovatnije je to unapred planirano. Hajde da podvijemo rukave i počnemo. Očistite tepihe, operite pod, kadu ili tuš, očistite frižider i mikrotalasnu i obrišite sva ogledala.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti