separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

lifestyle

PRSTI OTKRIVAJU SA KAKVIM MUŠKARCEM IMATE POSLA: Ovo je garancija SEKSUALNE DOMINACIJE


Palac govori o nečijim osobinama, mali prst o kvalitetu seksualne energije, dok Venerin breg - koji se nalazi u podnožju palca - govori o prirodi osobe - sve to, podrazumeva se, određuje osobu i u seksualnom smislu.


Venerin breg  

Ako je ovaj deo kod vašeg muškarca naglašen i mesnat, znači da je ta osoba aktivna, energična, romantična i senzualna. Pa ipak, ako je Venerin breg prenaglašen, može biti da ima prevelike seksualne apetite. Kada je ovaj predeo šake slabije naglašen ili ravan, može biti da imate posla sa pomalo dosadnim muškarcem. 

Palac  

Veliki palac je jasan znak dominacije u krevetu. Naime, radi se o prstu koji kontroliše sve druge prste, otuda i logika. Označava i jaku seksualnu energiju i zapovedničku narav, kod žena isto kao i kod muškaraca. 

Mali prst  

Ovaj prst predstavlja komunikaciju, a njegova dužina odaje nečije verbalne i emotivne sposobnosti, što je jako važno u seksu. Dobro je da bude duži, a ako je ravan znači da se radi o pomalo naivnoj i iskrenoj osobi. 

Svaka deformacija malog prsta znak je poremećaja erekcije, prerane ejakulacije ili slabog libida. Ako je mali prst duži od linije gonjeg zgloba na domalom radi se o dobroj seksualnoj energiji, dok je u suprotnom reč o osobi koja ima problema u seksu. 

Ostali prsti  

Kažiprst, takođe, može otkriti sa kakvom osobom imate posla. Ako je dugačak, reč je o nekome ko voli da zadovolji, ali i da bude zadovoljen. To su osobe koje vole da osvajaju, što znači da im uvek treba davati prostora da se trude. Ako se srednji prst naginje ka domalom radi se o osobi koja voli da ima svoj prostor, a to često može biti problem neposredno posle seksa.

Moguće da ćete se pored njih osećati pomalo napušteno. Ako se ovaj prst naginje ka kažiprstu, reč je o veseloj i spontanoj osobi. Kada je reč o domalom prstu, dobro je da on bude duži od kažiprsta. To govori da je osoba emotivno jaka i strastvena. U suprotnom je reč o osobi kojoj nedostaje samopouzdanje, pa odnos sa njom može biti malo naporan.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti