AKTUELNO

Pročitajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

OVAN

Strast koju ćete osećati mogla bi vas motivisati da poradite na svom izgledu. Možda odlučite da vežbate, promenite dijetu ili ekperimentišete sa novim stilom odevanja. Svakako ćete dobiti željeni rezultat. Sa energijom i entuzijazmom koji posedujete danas iznenadićete ne samo druge, nego i sebe.

Foto: Pixabay.com

BIK

Probudićete se spremni da osvojite svet. Uzbuđenja, entuzijazam i svrha života ispuniće vašu dušu danas. Međutim, zapitaćete se odakle je sve to došlo jer se ništa nije promenilo od sinoć. Nemojte gubiti vreme razmišljajući o tome, nego krenite u akciju. Idite na neko predavanje ili u teretanu. Započnite projekat! Današnji dan je veoma obećavajući.

Foto: Pixabay.com

BLIZANCI

Informacija koju ćete dobiti od prijatelja mogla bi da vas navede da postavite sasvim nove ciljeve. Imate dosta ideja oko nekog projekta, a danas biste mogli odlučiti koju da primenite. Počnite! Šta god da odlučite da uradite, saznajte pre toga sve činjenice. Postoji verovatnoća da gubite vreme na nepotrebne detalje.

Foto: Pixabay.com

RAK

Zvezde vas pozivaju danas da proširite svoju viziju. Vreme je da vidite veću, jasniju i napredniju stranu stvari. Zapamtite da je život kao ogledalo – dobićete daleko više nego što očekujete. Zato sanjajte velike snove, nadajte se velikim stvarima i zamislite sebe kao zvezdu. Nemojte se prodavati za male novce! Skromnost se uvek zloupotrebljava!

Foto: Pixabay.com

LAV

Danas ćete biti posebno emotivni, reagujući burno na sve što vidite – bilo da je to slika prirodne katastrofe u svetu, slika usamljenog kučeta ili tužnog deteta! Duhovno ste veoma motivisani i vidite pozadinu svega. Ukoliko ste vernik i razmišljate o poseti nekom udaljenom manastiru, napravite plan i sprovedite ga u delo.

Foto: Pixabay.com

DEVICA

Danas bi vam snovi i vizije mogle nestati jednako brzo kao što će vam doći, kao refleksija nesvesnog razmišljanja. Neke od ovih impresija sadrže u sebi neku traumu iz prošlosti ili fobiju koje trebate da se oslobodite. Takođe, treba da iskoristite tu kreativnu inspiraciju i pretočite je u neki umetnički projekat. Pred kraj dana osećaćete se daleko bolje i rasterećenije!

Foto: Pixabay.com

VAGA

Kroz društvene događaje ili spontana okupljanja doćićete u kontakt sa dosta ljudi, što prijatelja što poznanika. Nova osoba bi mogla da ušeta u vaš život. Osećaćete se dobro zbog toga i nećete se libiti da iskažete svoje stavove. Bićete taktični, a drugi će to ceniti.

Foto: Pixabay.com

ŠKORPIJA

Danas ćete se osećati jako i energično, spremni da se uhvatite u koštac sa svim što vam je na putu. To je jako dobro, jer su pred vama snažni izazovi koji donose sasvim novu svrhu vašem životu. Uzbuđenje i entuzijazam šire se kroz sve aspekte vašeg života. Sa svim što vam se nađe na putu suočićete se sa posvećenošću, spremni za velike zadatke.

Foto: Pixabay.com

STRELAC

Duhovna strast danas je obojena romantičnim željama. Ako je vaš partner sklon spiritualnom kao i vi, onda se potrudite da zajedno dođete do saznanja koje vas interesuje. Strast koju osećate dolazi uglavnom iz same dubine vaše duše. S obzirom da vam je kreativnost na vrhuncu, možda ćete poželeti da upišete ili naslikate ova osećanja kako ih ne biste zaboravili.

Foto: Pixabay.com

JARAC

Ukoliko ste u vezi, danas ćete poželeti da je podignete na viši nivo obavezivanja i posvećenosti. Vi i vaš partner biste se mogli obavezati na monogamiju, ili veriti ili zakazati datum venčanja. Ukoliko ste venčani, možda odlučite da imate dete. Ukoliko ste singl, očekujte da sretnete nekog posebno atraktivnog uskoro. Spremni ste!

Foto: Pixabay.com

VODOLIJA

Danas biste mogli dobiti pozivnicu za jedan važan društveni događaj. To može biti prilika da upoznate važne ljude koji vam mogu pomoći oko karijere ili su na neki način povezani sa vašim poljem interesovanja. Vaša energija i entuzijazam neće ostati neprimećeni.

Foto: Pixabay.com

RIBE

Talenat koji posedujete i skriva se u vama neiskorišćen, danas bi mogao da iznenadi sve oko vas. Možda odlučite da ga iskoritite u poslu kojim se bavite. Ovo je definitivno dan za tako nešto, jer ćete biti prepuni energije i entuzijazma, sposobni da se uhvatite u koštac sa svakim zadatkom koji bude pred vama. Ovo je dan pun izazova i novih putovanja!

Foto: Pixabay.com

#Dnevni

#Horoskop

'