AKTUELNO

Do neobične nesreće došlo je kada je, prema sopstevom priznanju, zamahnula nogama i zavalila se na leđa.

Jedna žena teško je povređena nakon što je tokom seksualnog odnosa kada je pala sa kreveta i sada tuži proizvođača kreveta i traži odštetu, piše BBC

Kompanija, međutim, negira da je njihov krevet uzrok povrede

Sudija je ocenio da je centralno pitanje u ovom slučaju da li je krevet bio oštećen i jesu li teške povrede uzrokovane krevetom.

Na sudu je takođe razjašnjeno da je ona povređena sedam dana nakon što joj je dopremljen krevet dok je na njemu bila s partnerom.

Povređena žena je na sudu opisala kako je zamahnula nogama i zavalila se na leđa, ali je prema njenim rečima krevet tada popustio i ona je pala pravo na glavu.

- Osećala sam se kao da sam  katapultirana sa kreveta. Prilikom pada čula sam kao da je nešto puklo - navodi povređena žena, koja smatra da dva madraca na krevetu nisu bila međusobno dobro povezana.

Njen pravni zastupnik je poručio da je tačno da su okolnosti ove nesreće pomalo neobične, ali da je proizvođač kreveta svejedno odgovoran.

Advokati kompanije rekli su da je krevet bio propisno sastavljen, te da delovi koji su nedostajali nisu mogli uzrokovati ovakvu nezgodu. Suđenje se nastavlja.

#Seks

#povreda

'