AKTUELNO

Sama svoj majstor.

Pobednicu prve sezone "Zadruge", rijaliti programa koji iz dana u dan pomera sve granice, pevačicu Kristinu Kockar poslednjih dana prate novinski naslovi da je božićne praznike provela u svom stanu sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, te glasine Kristina je odmah demantovala u intervjuu koji je dala za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs i tom prilikom rekla kako Sloba nije dolazio u njen stan za vreme praznika kao što se pisalo.

Foto: Pink.rs

Naš paparaco nekoliko dana nakon praznika uslikao je Kristinu Kockar na jednom parkingu, a tom prilikom izgledala je veoma zabrinuto.

PROČITAJTE: NISAM ZNALA DA JE MINA BILA PROSTITUTKA: Nakon priznanja njene ćerke, oglasila se Ivana Vrbaški za Pink.rs i otkrila nove detalje! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Kija je primetila da je prednja guma na njenom automobilu malo drugačija od ostalih, zbog čega se prvo uhvatila za glavu, a zatim je počela da proverava ostale pneumatike na svom četvorotočkašu.

PROČITAJTE: NAKON TEODORINOG HAPŠENJA, OGLASILA SE GOCA DŽEHVEROVIĆ ZA PINK.RS: Evo gde se trenutno nalazi pevačica i kako se oseća! (FOTO)

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je bila sama u tom trenutku i da se Kristini nije našao nijedan muškarac kako bi joj pomogao, ona je uzela stvari u svoje ruke, a nakon uspešno otklonjenog problema, Kockareva je bezbedno nastavila svoje putovanje po ulicama Beograda.

Foto: Pink.rs

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

'