separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Milovanović: Besmislica je što opozicija najavljuje 'građanske' proteste - jasno je da je reč o POLITIČKOM skupu koji za cilj ima rušenje vlasti (VIDEO)


Direktor 'Srpskog telegrafa' ocenjuje da su protesti, koji će sutra biti održani u Beogradu, čisto politički, da ih opozicija naziva građanskim samo kako bi privukla i one politički neopredeljene, te da ih organizuje Savez za Srbiju na čijem su čelu najveći nasilnici i ujedno oni koji se tobože najviše bore protiv nasilja.


Govoreći o najavljenom protestu za subotu, Ivan Jovanović, šef deska u "Blicu" kaže da je opozicija najavila građanski protest, ne stranački.

- Predsednik Vučić je lepo rekao, svako ima pravo da protestuje i posao opozicije je da se bori za vlast. Nadamo se da će sve proći bez nekih nereda - kaže Jovanović za Pink.

Autor: TV Pink Printscreen

Saša Milovanović, direkotor "Srpskog telegrafa" smatra da je besmislica da je reč o građanskom, ne stranačkom, protestu, jer protest organizuju političari i cilj istog je rušenje vlasti.

- To da je reč o građanskom protestu je floskula kako bi se privukli politički neopredeljeni ljudi. Vidimo da protest protiv nasilja organizuju najveći nasilnici, pre svega Dragan Đilas koji je tukao ljude u Sopotu i tukao svog tasta. Istovremeno, oni koji podržavaju Savez za Srbiju, na najbrutalniji način vređali su maloletnu ćerku Aleksandra Vučića i tukli novinarke. Sada takvi ljudi organizuju protest - ocenjuje Milovanović.

Kada je reč o uvredama koje je na račun predsednice Parlamenta uputio Sergej Trifunović, Milovanović kaže da Trifunović pretenduje na neko ministarsko mesto, a koristi rečnik "primitivca".

Autor: TV Pink Printscreen

- To kako se ponaša i izjašnjava potpuno je degutantno i za svaku je osudu. Na ovaj način on najviše srozava sebe i ideju za koju se bori - smatra Jovanović.

Milovanović ističe da svaki vid nasilja treba osuditi, pa tako i celo društvo treba da osudi napade na Gojkovićevu, Vučićevu ćerku i druge.

Autor: TV Pink Printscreen

Ceo razgovor sa gostima "Novog jutra" pogledajte u nastavku: 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti