separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

VUČIĆEVIĆ: Đilas, Jeremić, Obradović i ekipa žele da izazovu HAOS U SRBIJI i na silu otmu vlast, a sve da bi nastavili da kradu i da se bogate! Na putu ka svom cilju NE BIRAJU SREDSTVA! (VIDEO)


U Srbiji se vodi specijali rat koji za cilj ima rušenje države i njenog rukovodstva, a sve kako bi se pojedinci obogatili i kako bi država postala marioneta zapada, što je i bila od 2000. do 2012, ocenjuje glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer". Dodaje da je protest koji je najavljen za sutra deo težnje da se ovaj cilj ostvari, te da su najave krvavog nasilja na ulicama samo pokazatelj da se sredstva u otimanju vlasti ne biraju.


Cela priča o stvaranju vojske, izjava Jensa Stoltenberga i bezobrazan odgovor koji je došao od Ramuša Haradinaja, ali i sve ono što se dešava u Beogradu i srpskoj opoziciji, deo je specijalnog rata, ocenjuje glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Informer" Dragan J. Vučićević. Ovaj rat, kako kaže, ima za cilj da "sruši Srbiju", a vodi se tako što je potrebno izazvati haos u svakoj temi.

- Priča se uveliko o scenariju "žutih prsluka" i otvoreno se najavljuje krvavo nasilje na ulicama, kao politički plan Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića... Kada se ovo upari sa činjenicom da se na Kosovu dešava haos, gde je cilj oteti sever, jasno je da u njemu aktivno učestvuje dobar deo srpske opozicije. Oni, zapravo pokušavaju da iskoriste haos na Kosovu kako bi napravili haos u Srbiji - ocenjuje urednik "Informera", dodajući da se sredstva u ovim nastojanjima ne biraju.

Kaže da mediji predstavljaju lažnu sliku Srbije, u kojoj u svakodnevnim mafijaškim obračunima, stradaju i slučajne žrtve. Vučićević podseća da od 2012, u poređenju sa godinama pre, nikada nije bilo manje ubistava, a da je 2017. u Srbiji ubijeno 76 ljudi.

Autor: TV Pink Printscreen

- To jeste puno, ali je tri puta manje nego 2001. godine kada su žuti "DOS-isti" proglasili zlatno doba demokratije. Tada je za godinu dana ubijeno 215 ljudi - podseća Vučićević. Kaže da se predtavlja da je to vreme kada su na vlasti bili Đilas, Obradović, Jeremić "bilo divno". I umesto da isti odaju priznanje policiji i pravnoj državi oni, kako kaže, prave haos.

Komentarišući proteste najavljene za sutra, Vučićević kaže da ih najavljuje Duško Vujošević, bivši trener Partizana, sada selektor BiH, a koji govori da je u Srbiji zavladalo vreme nasilja. Podseća da je Vujošević lično tukao navijače Crvene zvezde, ali i davio svoje igraće pred kamerama.

- Sada on nama drži lekcije i bori se protiv nasilja. Na njegovom primeru vidimo da na delu jeste specijalni rat, a kao govornici za sutra su najavljeni i Branislav i Sergej Trifunović. Sergej, koji poziva na pišanje po grobovima, koji poziva na vešanje na Terazijama, na nasilje prema ženama i Maju Gojković naziva fuksom - podseća urednik "Informera".

Dodaje da su mediji pričali o tome kako je Šešelj nazvao Zoranu Mihajlović alapačom, da se od toga pravio nacionalni problem, a da se o Trifunoviću ćuti, gotovo kao da ga se svi plaše.

- Gojkovićeva je verovatno kriva jer je lojalna Aleksandru Vučiću - kaže on.

Podseća da je juče u sudu u Njujorku Patrih Ho proglašen krivim i da tužilaštvo traži 20 godina zatvora, a ovaj čovek uplatio je na račune Vuka Jeremića 5,4 miliona dolara. I ovo, kaže, dokazuje da je u toku specijalni rat, jer se nigde u medijima ni ne spominje.

Govoreći o lopovlucima, podsetio je i na slučaj garaže u Požarevačkoj ulici, čiji je deo neovlašćeno "prisvojio" Dragan Đilas.

Autor: TV Pink Printscreen

- On je tokom boravka na vlasti, od 2004. do 2013, svojim firmama namestio poslove u vrednosti od 500 miliona evra. Ipak, bilo mu je skupo da zakupi parking mesto, već je zazidao protivpožarni izlaz u javnoj garaži u centru Beograda, čime je ugrozio bezbednost građana, a sve kako bi tamo parkirao svoje četiri BMW-a. Tu su pronađene i rotacije koje protivzakonito koristi. Sve ovo govori o njegovoj bahatosti - kaže Vučićević. Dodaje da ne postoje ideali politike, već samo ideja da se otima i krade.

Vraćajući se na temu protesta, Vučićević kaže da je Vujošević govorio da su za rat na prostoru bivše SFRJ krivi Srbi, te da će na istom skupu govoriti i Boško Obradović, njegova sušta suprotnost i neko ko se predstavlja kao veliki Srbin.

- Ovo je još jedan primer da ne postoje principi, ideli, već samo goli interes da se otme vlast. Pogledajte šta pišu i poručuju po Tviteru, šta pišu o Vučićevoj ćerci, sramota me je i da pominjem. Zamislite da je neko na taj način pomislio da uvredi ćerku Dragana Đilasa? Pa, bio bi haos do neba - kaže urednik "Informera". Podseća da je pretučena aktivistkinja SNS u Lučanima, samo zato što je stavljala izborne letke u sandučiće, ali da to nije vest u medijima.

Dodaje da je nasilno rušenje vlasti u Srbiji u interesu samo Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i ostalih kojima vlast treba samo da bi se bogatili.

Ceo razgovor sa urednikom "Informera" pogledajte u nastavku:

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti