AKTUELNO

Vuk Jeremić, koji je do sada uhvaćen u više desetina laži, svoj nedostatak programa, rezultata i politike pokušava da zameni mržnjom i vređanjem Aleksandra Vučića, koji je samo u sedam dana više uradio za Beograd i Srbiju nego Jeremić za ceo svoj mandat, saopštio je danas Gradski odbor SNS u Beogradu.

- Učesnik svetske korupcionaške afere u kojoj je njegov prijatelj i finasijer Patrik Ho proglašen krivim i očekuje ga višedecenijska zatvorska kazna, danas se ponovo davi u svojoj mržnji prema Vučiću i lažima koje izgovara sa istom onom lakoćom kao kada se odricao Kosova i Metohije dok je bio ministar spoljnih poslova - piše u saopštenju.

Kako se dodaje, "prebogati Jeremić", poput "dvorske lude i političara u pokušaju", koji služi za podsmeh građanima, najmanje je pozvan da se ozbiljno bavi politikom.

Pored pitanja za šta je od Hoa dobio više od sedam milona dolara, a od katarske ambasade u Berlinu 200.000 evra, Jeremić bi morao građanima da odgovori i zašto ih je lagao da Angela Merkel nikada više neće primiti predsednika Vučića iako ga je ubrzo ugostila, da će izbori biti održani 4. novembra, kao i da Vladimir Putin prezire Vučića i da ga nikada neće odlikovati, a dolazak Putina je zakazan za 17. januar i ukaz o ordenu je potpisan na Božić.

- Na ova pitanja, po svemu sudeći, ni u ovoj godini nećemo dobiti odgovore, ali i to govori o kukavici Jeremiću, kumu kosovske nazavisnosti i Tačijevom omiljenom srpskom političaru. Predsednik Vučić zbog svoje posvećenosti, odgovorne politike i postignutih rezultata ima puno poverenje građana, zato smo u svakom trenutku i kao stranka spremni za izbore jer volja građana i njihov bolji život su za nas uvek na prvom mestu -  piše u saopštenju.

#SNS

#Vuk Jeremić

'