separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

APSOLUTNA DOMINACIJA, OPOZICIJA POTPUNO POTUČENA! Srpska napredna stranka odnela VELIKU POBEDU na izborima za Savete MZ u Desiću i Drenovcu


Srpska napredna stranka odnela je apsolutnu pobedu na juče održanim izborima za Savete Mesnih zajednica u Desniću i Drenovcu, na teritoriji opštine Šabac.


Na izborima u MZ Desić od 193 birača glasalo je njih 141, a za SNS opredelilo se čak 107 građana.

Autor: Tanjug

U Mesnoj zajednici Drenovac na izbore je izašlo 1094 od 1742 upisana birača, a naprednjacima je poverenje poverilo više od 550 glasača, što je bilo dovoljno za pobedu nad listom koju predvodi Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića, aktuelnog gradonačelnika Šapca i koalicionog partnera Dragana Đilasa.

Podsetimo, nakon prethodnih izbora u ove dve Mesne zajednice koji su održani 15. februara 2015, Zelenović je slavodobitno izjavio da je pobeđena politika SNS i da "postoji volja ljudi da upavljaju svojim životima", a da je njegov zadatak kao predstavnika lokalne samouprave, da im pomogne u tome.

To koliko je Zelenović pomogao meštanima MZ Desić i Drenovac, birači su mu pokazali juče, jer njegova koalicija nije osvojila ni jedan jednini mandat.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti