separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

NAKON PROPASTI 'UGOVORA SA NARODOM', ZBRISAO U LONDON DA SE BAŠKARI! Đilas uslikan u jednom od NAJLUKSUZNIJIH RESTORANA gde troši novac građana Srbije i sklapa nove ugovore!


Lider Saveza za Srbiju usnimljen u jednom od najelitnijih londonskih restorana.


Lider SzS se, neposredno nakon potpisivanja i propasti "Ugovora sa narodom", koji mnogi stručnjaci nazivaju ispraznim dokumentom bez ideja za rešenje pitanja od nacionalnog značaja, zaputio u London, gde je uslikan u jednom od najskupljih restorana, koji je nagrađen i Mišelinovom zvezdom.

Mišelinove zvezde su najveće i najvrednije priznanje u kulinarskom svetu koje dobijaju restorani sa pestižnom ponudom i uslugom.

Autor: Pink.rs

Đilas je dakle, nakon što je petnaest minuta "ispozirao" sa narodom, otišao da sklapa ugovor sa londonskim restoranom, da se u njemu baškari i troši svoje bogatstvo, koje je zaradio prazneći džepove građana Srbije i puneći svoje. 

Nakon što je ojadio Beograd i narod svojim projektima koji su služili isključivo za lično bogaćenje, Đilas bi da opet na vlast kako bi ponovo napunio svoju kasu, jer ipak treba debeo novčanik za putovanja po svetu, boravke u prelepim hotelima sa vrhunskom uslugom i uživanje u najlepšim jelima i najkvalitetnijim vinima. 

Autor: Pink.rs

Ako se ovako gosti bez funkcije, možemo samo da zamislimo kako bi sve izgledalo kada bi ponovo došao na vlast. 

Autor: Pink.rs

"Locanda Locatelli", restoran u kojem je uslikan Dragan Đilas, je italijanski restoran koji, kako se navodi na forumima, važi za jedan od najprestižnijih, sa vrhunskom uslugom, prelepim enterijerom i koji nudi najkvalitetnija, ujedno i najskuplja, vina iz svih krajeva sveta.

- Restoran "Locanda Locatelli" možda je već u drugoj deceniji, ali i dalje izgleda fenomenalno! Usluga je neverovartna i prostorije odlično dizajnirane. Izuzetno privlačan ambijent i raznovrsan meni, prijatan izgled hrane i vrhunski sastojci omogućuju potpuno uživanje - navodi se na jednom od kulinarskih sajtova. 

Nije prvi slučaj da se lideri SzS bahanališu trošeći na hiljade evra za noć u luksuznim, hotelima, restoranima, uživajući usred decembra na egzotičnim plažama, na čemu treba da zahvale svojim sugrađanima.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti