AKTUELNO

Zamenik gradonačelnika osudio je, kako kaže, širenje laži i neistine na društvenim mrežama, poručujući Đilasu da se "danas u 18 sati ne krije iza “studenata”, već da dođe sam.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić oglasio se na društvenoj mreži Fejsbuk povodom novih neistina u vezi sa rekonstrukcijom gradskih ulica.

Kako Vesić kaže, Đilasovi plaćenici šire snimak na kojem se vidi povređivanje žene na ulici. Međutim, snimak je nastao u Aziji, što se i vidi, ali ovo je očigledno pokušaj manipulacije građana Beograda.

Pročitajte još: Mirković: Takmičenje u SzS ko je veći nasilnik

Zamenik gradonačelnika poručio je "ološu čija je jedina politika da padne krv na ulicama grada" da se ne krije iza studenata danas na protestu, već da dođe sam.

- Pogledajte kako Đilasovi plaćenici na društvenim mrežama šire laži i neistine. Snimak koji su objavili kao povređivanje žene na ulici snimljen je u Aziji što se veoma dobro vidi na snimku.

Ali kada je neko bolestan kao što je Dragan Đilas tada mu je svejedno odakle je snimak. Važno je da laže i izmišlja. Bolesnik. Usput, imam i ličnu poruku za ovog ološa čija je jedina politika da padne krv na ulicama grada. Nemoj da se kriješ iza “studenata” danas u 18.00 sati. Ako si hrabar dođi sam kukavice. Ja te čekam - napisao je Vesić, objavljujući sporni snimak.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

#snimak

'