AKTUELNO

Kurir ni 25. dana ne prestaje sa napadima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a napade forsiraju vlasnik toga lista Aleksandar Rodić i bahati gubitnik Saša Janković.

Izgleda da je Aleksandar Rodić i njegov partijski bilten Kurir ostao ne samo bez para, već i bez ideja i bez ljudi, a čini se i bez papira. Ali, papir će im sve manje i trebati, a pritom ne mislimo na tariguz, već na papir za štampanje novine, jer već sedam puta u krug vrte iste teme za koje im nije trebao novi papir. A pri tom sve teme na tom papiru objektivno nemaju mnogo veze sa predsednikom Vučićem.

Ali eto, nekako uglave njegovu sliku kako bi Vučić ponovo bio kriv za sve.

OBEĆANO URAĐENO: MALI SA NOVINARIMA ZA 6 MINUTA NOVIM BULEVAROM OD RADNIČKE DO TOŠINOG BUNARA!

Da vidimo zašto je danas Vučić kriv.

Kriv je što Kurir neće da plati porez, jer po svemu sudeći Rodić ne priznaje institucije Republike Srbije. On priznaje samo sud njegove partije. Istini za volju on partiju i nema, ali je u planu, kako bi se reklo, dugoročnom.

Kriv je zato što će Ana Brnabić biti premijer. Zna Rodić da će Ana isto kao Vučić voditi računa o budžetu i o parama građana Srbije. Zna Rodić i da Ana nije podložna ni pritiscima, ni ucenama i da neće dozvoliti da bilo ko, pa ni Rodić nasloni pipu na deržavne pare.

Nikako Rodić da razume da je došlo vreme održivih modela, a da je vreme šišanja prošlo. A i da nije, ne bi u Srbiji moglo da se nađe toliko sisa koliko je Rodiću potrebno za cug.

I na kraju, glavni paradoks je da se Rodić žali na nasilje, a upravo ga on sprovodi punih 25 dana.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

#Napad

'