AKTUELNO

Krčag ide na vodu dok se ne razbije. A krčag Zorana Kesića i njegove ekipe s Njuz Neta koju predvodi Viktor Marković upravo je razbijen! Jer, uhvaćeni su na delu kako lažu i šire propagandu protiv vlasti i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ovaj tužni skup kvaziduhovitih džabalebaroša iz Njuz Neta, koji piše i scenario za emisiju "24 minuta" Zoranu Kesiću, već dugo na društvenim mrežama spinuje, izvrće istinu i manipuliše sa svakom informacijom koja može da im pomogne u širenju mržnje prema vlasti i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

A te njihove lažne informacije često su završavale i na naslovnim stranama patriotiše cajtunga Blic i reketaškog Rodićevog Kurira. Do sada su svoje tragove vešto uspevali da sakriju iza lažnih naloga i profila na društvenim mrežama, ali ovog puta su - uhvaćeni s prstima u pekmezu.

Naime, jedan od lidera mrziteljske Njuz Net ekipe Viktor Marković danas je počeo da širi lažnu priču vezanu za restauraciju Skadarlije, a potom je u jednom od tvitova, najverovatnije greškom, otkrio svoje prave namere.

Kada ga je neko upozorio da se u Skadarliji postavlja podloga za makadam, a ne da se legendarna beogradska ulica asfaltira, kao što je on želeo da slaže i prikaže, Viktor je bez pardona napisao:

- Ma znam da je podloga, nego širim mržnju prema Vučiću!

Foto: Printscreen Twitter

Foto: Printscreen Twitter

I sada je, konačno, sve jasno i transparentno. Niti su Zoran Kesić i Njuz Net ekipa nekakvi duhoviti opozicionari, niti je njihova misija da otkrivaju neke "skrivene istine". Jedini njihov zadatak je širenje mržnje prema Aleksandru Vučiću. Tu više nema nikakve dileme.

#Aleksandar Vučić

#Tviter

'