AKTUELNO

On je pozvao sve opštine i kompanije da se pridruže humanitarnoj akciji.

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić uručio je danas pakete zamrznutih proizvoda najugroženijim porodicama sa registra Centra za socijalni rad i pozvao sve ljude, kompanije "velikog srca" da pokažu solidarnost i pomognu onima kojima je pomoć potrebna.

Jovičić je precizirao da je podeljeno više od 50 paketa zamrznutih proizvoda i ukazao da opština Palilula i na ovaj način želi da da svoj doprinos kako bi se pomoglo ugoženima.

Foto: Tanjug

Foto: Tanjug

- Kao opština, grad, država, borimo se da ima što manje siromašnih, da ljudi žive normalno od svoga rada, svojih prihoda, ali uvek ima i onih kojima je pomoć potrebna i pokušavamo i na ovaj način da damo svoj doprinos i pomognemo - dodao je Jovičić.

Predsednik opštine Palilula poručio je da će ta opština pozvati sve kompanije "velikog srca" kako bi zajedno pomogli ljudima koji su na bilo koji način ugroženi i naveo primer kako je nedavno upravo u takvoj saradnji opštine sa preduzećima rešen problem krova na jednoj zgradi u kojoj živi više od 30 porodica.

Foto: Tanjug

- Još jednom pozivam sve opštine, kompanije da se priključe, da pomažemo jedni drugima, da ne okrećemo leđa jedni drugima i ne okrećemo glavu od onih kojima je pomoć najpotrebnija - poručio je Jovičić.

#Aleksandar Jovičić

#Palilula

#Pomoć

#paket

'