separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

PREDSEDNIK SRBIJE Aleksandar Vučić od građana DOBIO NAJVIŠU OCENU!


Rad predsednika Srbije Aleksandra Vučića građani su, na skali od jedan do pet, ocenili ocenom 4,1.


To je pokazalo istraživanje beogradskog lista "Politika" i Agencije "Faktor plus", a ispitanici su ocenjivali i rad premijerke i ministara, i najbolje su ocenili upravo predsednicu vlade Anu Brnabić sa 3,1.

 Ministri unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, državne uprave Branko Ružić i spoljnih poslova Ivica Dačić ne zaostaju mnogo za premijerkom sa prosečnom ocenom 2,8. 

Ocenama između 2,5 i 2,7 ispitanici su ocenili rad ministara Rasima Ljajića, Zorane Mihajlović, Milana Krkobabića, Nenada Popovića i Zlatibora Lončara. 

Ispod 2,5 ocenjeni su ministri Dušan Vujović, Aleksanar Vulin, Jadranka Joksimović, Goran Knežević, Branislav Nedimović, Goran Trivan, Aleksandar Antić, Nela Kuburović, Vanja Udovičić, Vladan Vukosavljević, Slavica Djukić-Dejanović i Zoran Djorđević. 

Prema ispitanicima, jedva prelaznu ocenu, 2,1 - dobio je ministar prosvete Mladen Šarčević. Ispitanici su bili upitani i da ocene petogodišnji rad, od 2012. do 2017. godine, bivšeg predsednika Tomislava Nikolića, a dali su mu - 2,5.    

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti