AKTUELNO

Član Predsedništva SNS ističe da je Aleksandar Vučić davno prevazišao devedesete i vodi Srbiju u red najmodernijih zemalja 21. veka.

Vladimir Orlić, član Predsedništva Srpske napredne stranke rekao je u saopštenju dostavljenom javnosti da, kada god pominje devedesete, “propali dosovski političar u pokušaju Saša Janković, otkriva stanje sopstvene svesti”.

- On je taj koji živi u devedesetim, zgrčen i psihički zaglavljen u tom periodu, malo na ratištu, malo u pozadini, u različitim godinama paralelno, tako da ni sam ne zna šta više laže i koliko, u zavisnosti od toga kome daje izjave – navodi Orlić.

Kako dodaje, Aleksandar Vučić je davno prevazišao devedesete i vodi Srbiju u red najmodernijih zemalja 21. veka.

- Pošto je Janković u stanju da promaši čitave decenije, verovatno je propustio i izjavu visokog funkcionera sopstvenog pokreta, koji je otvoreno priznao da je motiv okupljanja tajkunsko-lopovske koalicije novac. Za propuste u Jankovićevoj pažnji nije kriv Aleksandar Vučić, već Jankovićevo besciljno tumaranje u lavirintu sopstvenih laži, iz kog mu nema izlaza. Mada, on tamo jedino i pripada, u stvarnom svetu i realnom vremenu se očigledno ne snalazi - kaže Orlić.

Povodom predloga Narodne stranke da se uvede specijalni tužilac za visoku korupciju, kako ističe, bilo bi samo dobro “da baš oni prvi ne zakukaju na „politički progon“, jer bi među prvima na redu da se specijalni tužilac njim bavi bio Jeremić, skupa sa svojim novim mentorom i šefom surčinskog klana Limunom Narandžićem, kao i pajtašima kriminalcima Bašanovićem i Šubarom”.

Najpre zato što još nije objasnio odakle mu „samo“ osam miliona evra za kampanju, a onda redom i za nekretnine, nikad opravdane astronomske račune iz mondenskih letovališta, najluksuznijih hotela, raskalašan život na visokoj nozi i paprene dnevnice - sve kroz pljačku narodnih para i „donacije“ nepoznatog porekla. Bilo bi dobro da ne zakukaju tada prvi, jer obično se baš tako oglase kad god se utvrđuje njihova sramna uloga u najgorem periodu za naš narod, onom u kom su te političke karikature drmale Srbijom, a u koji bi rado vratili čitavu zemlju, zajedno sa svojom tajkunsko-lopovskom kamarilom. Đilas, Mišković i Šapić stvarno nisu mogli da pronađu beskorisnije saradnike od Jankovića i Jeremića, sve da su ih tražili na konkursu. Ako su spali na to da sa njima napadaju Aleksandra Vučića, slobodno neka i sami pređu na kovanje planova za neku drugu deceniju u ovu su, očigledno, zalutali.

Pročitajte još: PREDSEDNIK SRBIJE Aleksandar Vučić od građana DOBIO NAJVIŠU OCENU!

#Opozicija

#SNS

#Saša Janković

#Vladimir Orlić

'