AKTUELNO

Jučerašnja poseta Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji očigledno je ozbiljno razbesnela čelnike NATO pakta, jer su njihovi promoteri u Srbiji tim povodom osuli žestoku paljbu po predsedniku Srbije.

Među NATO promoterima prednjačile su Rada Trajković i prištinska novinaraka Una Hajdari.

Bivša poslanica u skupštini Kosova Rada Trajković nije propustila priliku da i u trenutku kad Vučić razgovara sa Srbima na KiM pokušavajući da im pomogne, osumnjiči vlast u Srbiji za ubistvo Olivera Ivanovića, ali i da poruči da Srbima na KiM nije potreban "Vučićev marketing".

- Od Vučićeve posete na Kosovu očekujem dve stvari, da poseta neće poslužiti za bilo kakvu promociju u smislu angažovanja autobusa sa ljudima iz Kuršumlije, Leskovca, Raške, kako bi se pokazalo da narod u njega ima poverenja. Nama u ovom trenutku nije potrebno da se sve zamagli nekom masom koja juri za Vučićem, čestita mu i skandira da u njega ima poverenja - rekla je za Rada Trajković.

Foto: Tanjug

Una Hajdari, Miljenica nevladinih organizacija u Beogradu i žute ološ elite, kao što smo već navikli koristi svaku priliku da "opljuje" Srbiju, njenog predsednika, ali i srpski narod koga u svojim (ne)delima često satanizuje.

Izgleda je da je poseta Vučića srpskom Kosovu toliko iznervirala Unu Hajdari da je skinula sve maske i pokazala pravo lice svoje mržnje, ismevajući na Tviteru predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Uz komentar "Kada se dosađujem nas press konferenciji" Una Hajdari je na delu pokazala svoj odnos prema novinarskoj profesiji, otkrivajući ono što je možda do sada uspešno skrivala, a to je čista mržnja prema Srbiji, srpskom narodu i njegovom predsedniku!

Mada, realno, ona s novinarstvom očigledno i nema nikakve veze, već verovatno neku sasvim drugu ulogu.

Kako drugačije tumačiti ovakve bljuvotine u trenutku kada predsednik Srbije pokušava da razume muku svakog čoveka na KiM i da mu pri tome pomogne.

"Novinarka" Reportera bez granica Una Hajdari to ne želi da razume, a kako i bi i mogla kada njena mržnja kako se vidi iz priloženog - nema granice.

#Aleksandar Vučić

#Kosovo

#NATO

'