AKTUELNO

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd poručuje Balši Božoviću da umesto što nastavlja da laže po ceo dan, neka ispita odakle 300 hiljada evra na računu sadašnjeg predsednika Demokratske stranke Dragana Šutanovca i da objasni ko će narodu i gradu Beogradu da vrati sve što su bivši predsednik DS Dragan Đilas i njegov pomoćnik Aleksandar Šapić opljačkali kroz nameštene tendere, vračarske pašnjake i vinograde i basnoslovne dnevnice za službena putovanja.

Balša Maldivi Božović licemerno govori o ispumpavanju novca iz gradske kase, a za vreme vlasti DS gradska preduzeća poslovala su sa gubitkom, a minus u budžetu dostigao je 1.2 milijarde evra.

Dragan Đilas i Aleksandar Šapić su vešti samo u otimanju, kao što su oteli Pionirski grad od dece, napravili nefunkcionalne Pazl gradove na uzurpiranom zemljištu, kao što su oteli 650 miliona na konto rekonstrukcije Bulevar kralja Aleksandra.

Danas je dug Beograda prepolovljen zahvaljujući odgovornoj vlasti predvođenom Srpskom naprednom strankom, gradska kasa je u plusu za 14 milijardi dinara, smanjena je nezaposlenost za 20.000, a Beograd se ravnomerno gradi i razvija.

Danas u Beogradu imamo 1.111 aktivnih gradilišta, uređene fasade, nove parkove i trgove, vrtiće i škole.

Srpska napredna stranka ističe da se bori za Beograd, jer kako kažu vole svoj grad i ulažu sve svoje napore da bude moderan, razvijen i uređen, kako i zaslužuje.

#Aleksandar Šapić

#Balša Božović

#Dragan Đilas

#Dragan Šutanovac

#SNS

'