AKTUELNO

Seriju govora i uvreda mržnje pokrenuo je kandidat Dragana Đilasa za odbornika Željko Veselinović koji je izneo niz laži o imovinskom stanju Irene Vujović optužujući je da je milionerka.

- Irena sirena se dobro naplatila od kada je funkcioner SNS-a-ostavio je komentar Veselinović na svom tviter profilu.

Na ovom tvitu se nije završilo, već su prljavu kampanju nastavile i ostale pristalice Dragana Đilasa poput Bebe Balašević.

-Ja stvarno ne mogu da verujem da će dotična biti gradonačelnica glavnog grada u Evropi u 21. veku - komentarisala je Balašević na svom profilu.

Brutalnim uvredama i uličarskim rečnikom korak dalje otišla je Jelena Maćić. Ona je na svom tviter profilu napisala:

-Ovo ni čivavu preko ulice nije da vodi!

-Ovo je za ono kad si pijan pa se pitaš sledeće jutro šta ću sad, jbt?!

Foto: Printscreen

A kakva se sredtva ui prostakluci u ovoj prljavoj kampanji koriste najbolje ilustruju reči Đilasovog pristalice Đorđa Višekrune:

-Ako budete imali želju da jebete ovu moralnu nakazu inače pristojnog fizičkog izgleda dobro pazite na kondom, jer su preko nje prešli bataljoni SNS funkcionera pre nego sto je kao govno isplivala na površinu. Vućić mi se sam žalio da nije sposobna za tehničku sekretaricu i kafe kuvaricu, ali je očigledno imala kvalitete u krevetu sa finansijerima SNS! Inače, spodobu sa slike dugo i dobro poznajem i ne pričam napamet! Treba je jebati ali bezbedno uz dobar kondom, to je njen posao, a ovo sto je danas na Savskom Vencu je plod Vučićeve negativne selekcije!

Ovaj Đilasov pristalica poziva i na nasilje i likvidaciju:

-Kad ih počnete likvidirati ostavite bar jednog lopova za mene, želim i ja da povučem okidač i to ću učiniti bez trunke kajanja.

#Dragan Đilas

#Irena Vujović

'