AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Hrvatske proslavila je sa stotinama hiljada sunarodnika svetsko srebro sa Mundijala u Rusiji - uz pesme koje pozivaju na klanje Srba.

Hrvatska je srebro na Svetskom prvenstvu proslavila uz pesme ustaše Marka Perkovića Tompsona i još jednom pokazala da im je čak i od uspeha u fudbalu važnija - mržnja prema Srbima.

Foto: Tanjug

Slavlje je upriličeno na Trgu bana Jelačića na kojem su se pojavili svi fudbaleri reprezentacije Hrvatske uz selektora Zlatka Dalića.

Pročitajte još: NEMAJU SRAMA: Tompson dočekao fudbalere Hrvatske i zapevao sa njima u autobusu VREĐAJUĆI SRBE (FOTO)

Pod adrenalinom je najviše bio bio Mateo Kovačić koji je poveo Tompsonovu “Pukni puško”.

Na samom kraju, na bini se pojavio i sam Marko Perković Tompson, pevač koji je karijeru napravio na ratnohuškačkoj i proustaškoj diskografiji i čiji su koncerti upravo iz ovog razloga zabranjeni u mnogim zemljama Evropske unije.

Ovaj put, otpevao je pesme "Lijepa li si" i "Geni kameni", pošto je posle jedne pesme Luka Modrić tražio još jednu na bis.

Naravno, "slavlje" nije moglo da prođe bez najustaškije od svih, Tompsonove pesme "Bojna Čavoglave", sa sve stihovima "...bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji"... Ako im je to važnije od srebra na Svetskom prvenstvu, sve je jasno!

#Hrvatska

#Svetsko prvenstvo

'