AKTUELNO

Potpredsednica Vlade Srbije poručuje Jeremiću, ali i Dverima, DS-u, DSS-u, Đilasu i ostalima da kritikuju u Srbiji Vučića i sve članove vlade, "što svakog dana i rade", ali da ne sramote Srbiju u svetu, jer, konstatuje, već ima dovoljno onih koji nam ne žele dobro.

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović kaže da je sramota da neko u francuskim medijima napada svog predsednika u danu kad on dolazi u zvaničnu posetu toj zemlji i kad ga prima predsednik te zemlje.

Komentarišući izjavu Vuka Jeremića pariskom Mondu, a u kojoj kritikuje peredsednika Aleksandra Vučića, Mihajlovićeva navodi da Jeremić time sramoti našu zemlju, te ocenjuje da to "pristojni ljudi, koji imaju domaće vaspitanje, ne rade".

Foto: Tanjug

- Jeremić u svom najnovijem pamfletu navodi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je danas razgovorao sa predsednikom Makronom odgovoran za sramotu širenja stabilokratije na Zapadnom Balkanu, a zapravo je Jeremić najveća sramota - kaže Mihajlovićeva te podseća da je Jeremić slično uradio i prilikom posete Vučića SAD.

U saopštenju dostavljenom medijima Mihajlovićeva poručuje Jeremiću, ali i Dverima, DS-u, DSS-u, Đilasu i ostalima da kritikuju u Srbiji Vučića i sve članove vlade, "što svakog dana i rade", ali da ne sramote Srbiju u svetu, jer, konstatuje, već ima dovoljno onih koji nam ne žele dobro.

#Vuk Jeremić

#Zorana Mihajlović

'