AKTUELNO

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković izjavio je danas da je Željko Veselinović čovek koji je do sada svoje političke neistomišljenice vređao i upućivao im pogrdne nazive sada otišao korak dalje i premijerku Anu Brnabić, doveo u najvulgarniji seksualni kontekst bez trunke sramote.

- Željko Veselinović, prvi predsedavajući lopovskog saveza, očigledno deli iste vrednosti kao i Đilas, Jeremić i Obradović. Prevazišao je samog sebe i titulu najvećeg prostaka podigao na viši nivo - rekao je Mirković.

Kako kaže Veselinović je "jak" samo na društvenim mrežama i u sukobljavanju sa ženama dok je u stvarnom životu prostak koji je krao pare sindikata i za šta je krivično gonjen.

- Veselinović je od para sindikata kupio polovan auto od svog tasta za cenu od 300.000 dinara i na taj način zloupotrebio svoj položaj. Ovo je samo jedan od primera njegovog kriminala - dodao je.

Ni Beograd ni Srbija neće takve ljude, zato je podrška Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću sve veća i veća iz dana u dan, rekao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#Željko Veselinović

'