AKTUELNO

To što izabrani član Predsedništva BiH Željko Komšić, tvrdi da je Kosovo nezavisna država, očigledno da je za lidera GB 381Sašu Jankovića i njegovog pulena Janka Baljka je za svaku pohvalu.

Baljak je na svom Tviter nalogu pohvalio Komšića zbog namere da prizna lažnu državu Kosovo, pa je napisao da iz njega zrači velika količina normalnosti.

- Željko Komšić na @N1infoBG. Retka količina normalnosti koja zrači iz jednog političara - napisao je Jankovićev sledbenik, oduševljen Komšićevim stavom da je Kosovo nezavisno, za šta se zalaže i Saša Janković.

Podsećamo, izabrani član Predsedništva BiH iz redova hrvatskog naroda Željko Komšić izjavio je juče da je za njega Kosovo nezavisna država, ali da je sa Miloradom Dodikom u Predsedništvu malo verovatno da BiH promeni promeni odluku o Kosovu.

- Nemam dilemu da je Kosovo nezavisna država. Odmah da znate da je to moje mišljenje... Rekao sam da je Kosovo nezavisna država i da bi BiH bilo pametno da to uradi, ali sa Miloradom Dodikom u Predsedništvu ja čisto sumnjam da ćemo doći do te odluke, ali ne krijem svoj stav - rekao je Komšić.

#Janko Baljak

#Kosovo i Metohija

#Saša Janković

'