AKTUELNO

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) demantovalo je danas informaciju objavljenu na društvenim mrežama da je grupa migranata u centru Beogradu, na očigled brojnih prolaznika, silovala sedamnaestogodišnju devojku.

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) demantovalo je danas informaciju objavljenu na društvenim mrežama da je grupa migranata u centru Beogradu, na očigled brojnih prolaznika, silovala sedamnaestogodišnju devojku i navelo da na teritoriji Beograda nije evidentiran takav događaj.

"Ne samo da MUP-u nije prijavljeno silovanje, već ni jedna zdravstvena ustanova na teritoriji Beograda nije evidentirala ništa slično, odnosno niti je imala intervenciju na terenu niti je primila pacijenta zbog takvog događaja, iako se u pomenutim objavama navodi - 'devojčica je ostala da leži na zemlji, posle su stigli lekari'", navelo je to ministarstvo.

Pročitajte još - Uhapšen zbog sumnje da je silovao 20-godišnju devojku

MUP je dodao da će policija, po nalogu Višeg javnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, obaviti razgovor sa osobama koje su te navode objavile na društvenim mrežama.

#MUP