AKTUELNO

U saopštenju Pokreta socijalista dodaje se da su Srbiji potrebne nove investicije i radna mesta koje sadašnja vlast uspešno obezbeđuje, a ne naknadna pamet Dragana Ðilasa.

Pokret socijalista saopštio je danas da Dragan Ðilas, kao jedan od nosilaca vlasti koja je sprovela pljačkaške privatizacije u Srbiji i urušila srpsku ekonomiju, ne bi smeo da drži lekcije o tome na koji način država treba da posluje.

- Njegovo poslovanje najbolje se ogleda u lopovluku i dugovima koje je ostavio gradu i svim onim lažnim obećanjima koje je davao Beograđanima - navodi se u saopštenju PS i podseća da je Ðilas spektakularno najavljivao izgradnju mosta na Adi Huji 2008. godine, izgradnju metroa čak tri puta, 2010, 2012, 2013, obećao je Ikeu 2010. godine, ali je, ipak, stigla 2017. godine kada je doveo Aleksandar Vučić.

Jedino što je Ðilas Beograđanima ostavio kao rezultat svog rada i poslovanja je, kažu, najskupji most na Adi gde su pristupne saobraćajnice skuplje od samog mosta, ostavio im je maketu Terazija koju je odneo vetar i kuću Velikog brata na mestu predviđenom za decu.

Pokret socijalista pita Dragana Ðilasa šta ga je sprečavalo da sve ovo o čemu danas priča uradi i dok je bio ministar i gradonačelnik Beograda.

- Od stotina miliona koje su za vreme njegove vlasti prošle preko njegovog računa moglo se isplatiti puno minimalnih zarada, istih onih koje su bile mnogo manje nego danas - navodi se u saopštenju i dodaje da su Srbiji i Beogradu potrebne nove investicije i radna mesta koje sadašnja vlast uspešno obezbeđuje, a ne naknadna pamet Dragana Ðilasa.

#Dragan Đilas

#Pokret socijalista

'