AKTUELNO

Priča o nesvakidašnjem životu Adama Lionsa obišla je svet. Za njega tvrde da je najsrećniji čovek, a u nastavku teksta saznajte zbog čega.

Bruk Šed i Džejn Šalakov su biseksualke, sa kojima Adam živi u zajednici. One su takođe i njegove devojke! Bruk je Adamu rodila sina Dantea (2), a ova neuobičajena porodica očekuje još jednu prinovu u julu, kada će se Džejn poroditi. Inače, Bruk ima još jednog sina (7) iz prethodne veze.

Dakle, kao što ste već mogli da zaključite Adam ima dve devojke, koje su biseksualke i svo troje zajedno čine jednu čudnu, ali veoma srećnu porodicu.

Adam, Bruk i Džejn spavaju u jednom krevetu i u svim planovima učestvuju zajedno. Ljubomora i konkurencija ne postoje - samo ljubav! Upravo zbog toga, ova "trojka" smatra da će njihova deca uživati u ovakvoj porodici.

Oni tvrde da su "porodica budućnosti", a zajednički dogovor je da decu uče kako treba da ih zovu "tata, mama i mama".

– Kad smo Bruk, Džejn i ja prvi put obznanili našu vezu, bilo je dosta kritika, a pojedini su rekli da nećemo dugo trajati. Ali, evo trajemo već pet godina! Mi smo prava porodica sa zdravom i srećnom decom – kaže Adam za "New York Post".

Adam smatra da je mnogo lakše organizovati život u troje, dok buduća mama Džejn kaže da nikada pre nije želela decu dok nije shvatila kako je sve lakše sa tri roditelja.

– Kada vas je troje, još uvek možete imati društveni život i međusobno podeliti roditeljske zadatke kako ne biste završili kao tipična majka koja je lišena spavanja i svega ostalog – kaže Džejn.

Adam, Bruk i Džejn žive u Ostinu (Teksas), gde i školuju svoju decu u kućnom okružju. Vezu bi rado ozvaničili brakom, ali im to zakon ne dozvoljava.

#Homoseksualci

#Porodica

'