AKTUELNO

O aktuelnim temama govorila je za "Premijeru".

Nakon višemesečne pauze uslovljene najpre trudnoćom, a potom i Tarinim dolaskom na svet, pop pevačica Ana Nikolić vraća se na muzičku scenu nastupom koji će u najluđoj noći održati u srpskoj prestonici, zbog čega je juče upriličena konferencija za štampu.

- Stvarno sam dobro i jako sam raspoložena. Radujem se povratku svom poslu - odmah je svoju sreću podelila Ana sa ekipom emisije "Premijera", a potom otkrila na koga liči njena ćerkica nešto posle četiri meseca, otkako je došla na svet.

Foto: TvPink Printscreen

- U početku je stvarno bila Stefanov klon, a sada počinje da liči na mene, zbog čega se ja neizmerno radujem... Onako, miks je - objasnila je Ana i istakla da, kada je Tarin karakter u pitanju, nije nasledila osobine svojih roditelja, bar ne još uvek.

Foto: Pink.rs

- Mnogo je svoja. Prosto, mislim da ona neće biti ni na mene ni na Stefana, ona je tako, jednostavno - svoja - pohvalila se pevačica.

O razvodu od Stefana Đurića Raste nije želela da govori, budući da je, kako kaže, sve što je imala objasnila na Instagramu, a pred premijernim kamerama rado je otkrila zbog čega se odlučila da se na scenu vrati baš 31. decembra.

Foto: Pink.rs

- Pošto to nije novi album i nije početak nove turneje nego nastavak turneje "Labilna", onda sam smatrala da je Nova godina datum kada treba da počnem nešto, baš tog dana - objasnila je Ana.

Ostatak intervjua pogledajte u prilogu "Premijere":

Pink.rs

#Ana Nikolić

#Nova godina

#Premijera

#Razvod

#Stefan Đurić Rasta

#pevačica

'