AKTUELNO

Zadrugarka je priznala da joj je Dragojević govorio da napusti rijaliti i da ga izvuče iz istog.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Zadrugarima je prikazan snimak kada je David Dragojević nagovarao Aleksandru Subotić da pobegne iz rijalitija i da iz istog njega izvuče. Dok je Dragojević negirao ovo, Subotićeva je bez dlake na jeziku priznala detalje ove situacije.

On je mene terao da napustim rijaliti, kao p*čko izađi, izađi i izvadi me. Ja znam naše priče i svađe. Ja sam imala sukob sa Đeksonom. On je odvalio vrata na sudnici, a David je video da sam ja ljuta i on je još teže to podneo. Svaki put me je terao da izađem - prepričavala je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam, ovo je bilo pre šest meseci. Njeno ponašanje je bilo nenormalno, izluđivala me je. Ona je bre bila ljubomorna na vetar - pravdao se David.

Dragojević nije želeo da prizna da je nagovarao Aleksandru da pobegne i odgovor izbegavao pričajući da ga je ljubomora Subotićeve izludela.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MIKI ĐURIČIĆ SE OGLASIO NAKON NAPUŠTANJA 'ZADRUGE 2', pa svima jasno stavio do znanja da je razlog njegovog izlaska ZDRAVSTVENI PROBLEM, a onda je spomenuo Suzanu! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'