AKTUELNO

Osuđuje nasilje svake vrste!

Javnost i zadrugari bili su šokirani postupkom Mikija Đuričića, koji je tokom noći lupio šamar Suzani Perović, a zatim udario Nadeždu Biljić. On je diskvalifikovan zbog takvog nedopustivog postupka, a ovog jutra Veliki šef se oglasio i oštro osudio nasilje nad ženama.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo stupili u kontakt sa Dejanom Milićevićem, poznatim fotografom, koji je veoma blizak prijatelj Suzani, koji nije mogao da veruje šta se desilo, te oštro osudio nasilje.

Samo tako ludačka ljubav i nenormalni odnos je mogao da rezultira eksplozijom. To se skupljalo, skupljalo, skupljalo od samog početka njihovog nenormalnog zabavljanja, te nenormalne zaljubljenosti i to je moralo da eksplodira na najgori način. Ja sam protiv bilo kakvog nasilja nad ženama, pogotovo nad mojom prijateljicom, postoje nadležni organi koji će se baviti time. Strašno je i za svaku osudu bilo kakvo nasilje i nad Suzanom i nad Nadeždom. Ja sam neko ko obožava žene i radim sa njima celog života, nasilje te vrste osuđujem do kraja - rekao je Dejan.

Na pitanje da li se čuo sa članovima Suzanine porodice i da li zna kako se oni osećaju, Dejan je istakao da veruje da će oni postupiti onako kako treba.

Nisam se čuo sa njima jer naš dogovor je bio da oni budu izopšteni iz bilo kakve veze sa Zadrugom i Suzaninim boravkom unutra. Ja verujem da će i Suzanin sin odreagovati kako treba, a i naravno veliki gospodin, Vlada, Suzanin suprug će sigurno, sigurno, sigurno odreagovati već kako treba jer nedopustive su takve stvari - zaključio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Dejan Milićević

#Rijaliti Zadruga

'