AKTUELNO

Ovaj zadrugar odao je svoju veliku tajnu.

Nemanja Đerić Đekson pre nekoliko dana sklopio je dogovor sa Drvetom mudrosti da za svaku otkrivenu tajnu može da čuje neku svoju pesmu. Sada je ponovo poželeo da čuje neku svoju numeru i zato je otišao do Rajskog vrta da razgovara sa Drvetom.

Osim muzičke želje, imao je i želju da dobije kusur od jučerašnje otkupnine za otmicu.

Voleo bih da, pošto sam juče dao pare za oslobođenje i dao sam više, da ne bude manjka. Voleo bih da Veliki šef bude pošten i vrati - rekao je reper.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo ga je uverilo da je Veliki šef pošten i da će to biti sve u redu, a nakon toga je sledilo otkrivanje tajne.

Pošto ja nisam drukara, uvek ću govoriti svoju tajnu. A tajna je da sam i drugo veče a ne samo prvo, imao seks sa Anđelom u izolaciji - rekao je Đekson ali ga je Drvo podsetilo da u izolaciji imaju kamere te da to nije tajna.
Prošli put sam ti rekao treću osobu sa kojom bih voleo da imam odnose, a sad ću ti reći osobu u koju sam zaljubljen od prvog dana. Ta osoba je najčasnija ovde, najpoštenija, najvrednija i najslađa i nikad je ne bih ubrojao u sve ostale devojke i skrnavio njenu ličnost, zbog toga je nikad nisam ni pominjao i zbog toga je nikad nisam startovao. Ta osoba je Andrijana - rekao je Đekson.

Foto: Ivan Vučićević

Da li će Đekson učiniti prvi korak i priznai Andrijani da je zaljubljen u nju, ostaje da vidimo,  a šta je još razgovarao sa Drvetom mudrosti, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

Pročitajte još: MARKO IPAK NIJE VOĐA? Zadrugari zbunjeni zbog OVE IZJAVE!

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'