AKTUELNO

Na ovo pitanje nikako nije bila spremna!

Pitanja gledalaca uvek izazivaju burne reakcije i najviše pažnje kako zadrugara tako i članova njihovih porodica koji gostuju u studiju. Ovoga puta u emisiji su se, oči u oči, našle Marija Kulić, Miljanina mama i Anabela Atijas, majka Lune Đogani.

Iako se situacija između ove dve zadrugarke smirila, gledateljka koja se uključila pokrenula je novu lavinu između Lune i Kije Kockar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja želim da pozdravim i Miljanu i njenu mamu, svaka čast mami koja se pojavila da kaže da ona nije kriva. Pitanje za Anabelu, šta bi ona uradila da je Kijina mama - pitala je gledateljka.

PROČITAJTE JOŠ: ŽAO JOJ ZBOG ĆERKINOG PONAŠANJA! Ovako se Miljanina mama obratila Anabeli nakon što je njena ćerka vređala pevačicinu porodicu! (VIDEO)

Luninoj mami nije bilo prijatno zbog ovog pitanja, ali je ipak odgovorila na njega.

Foto: Printscreen Youtube

- Da sam Kijina mama, ja bih podržala Lunu, jer je i Kija rođena dok je njena mama bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Dakle, Kijin otac je bio oženjen kad je ona nju dobila. Tako da smatram da gospođa Nadica i te kako razume moju ćerku i podržava ljubav, pošto je rekla da je Kija rođena u ljubavi. Mislim da ima puno ljudi koji to razumeju - rekla je Anabela.

Kako je ovaj razgovor izgledao pogledajte u videu u nastavku.

R. L.

#Anabela Atijas

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

'