AKTUELNO

Škakljiva tema joj nije teško pala.

U večerašnjoj emisiji se ponovo pokrenulo pitanje koje već neko vreme muči Slobu Radanovića. Naime, navodno postoje dokazi o tome da se Sloba dopisivao sa muškarcima, a o tome su počeli da pričaju nakon teksta o tome, koji možete pročitati na portalu Pink.rs. Ovoga puta, o ovoj škakljivoj temi progovorila je Anabela Atijas.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Dušica Jakovljević želela je da Lunina mama dobije priliku da obrazloži svoj stav o celoj toj priči.

- Toliko se priča o tim Slobinim dopisivanjima, dva puta je to izlazilo u javnost, bilo je to jedno njegovo dopisivanje sa Markom Zecom, a sada se na portalu pink.rs upravo pojavila vest koja glasi "Marko Zec nije jedini, Nena šokirala otkrićem: Kija je saznala za Slobu i još jednog muškarca". Videli smo da i u tim situacijama Luna ostaje uz njega, ali ti si, Anabela, kada si ulazila, osudila Slobu za to - pitala je voditeljka Anabelu.

Lunina mama i ovoga puta stala je u odbranu svog budućeg zeta i dala je krajnje diplomatksi odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, ja nisam osudila, ja sam postavila pitanje na osnovu onoga što mi je rečeno. Kija i ja smo bile u kontaktu od karantina do spornog dana, kada smo se videle u rehabilitaciji, i informacija iz prve ruke je bila da je Marko Zec poslao Slobi slike i da je ona lično odnela te slike jednoj od redakcija, a to je jedna novinarka ovde kod vas potvrdila. Ti si ga pitala za te fotografije, ali on nije hteo da na tome dobija marketing, ali ona je to njemu nametnula da tu noć kada je ušla prokomentariše. Tako da, Neno, bila si mi jako draga, ali nemoj da se baviš tuđim životima. Dakle, meni je rečeno da je ona dala te slike novinarima, ja nisam htela da pitam nju, pitala sam njega, glavnog aktera, "Da li voliš muškarce?" Ja sam ga pitala ono što je meni postavljeno, a krenulo je od njegove bivše supruge - bila je jasna Anabela.

Dušica je pitala Luninu mamu i da li se plaši da bi Sloba mogao da ponovi dopisivanje sa nekom drugom ženom dok je sa njenom ćerkom u vezi.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NA OVO NIJE HTELA DA ĆUTI: Marija Kulić se izvinila Anabeli, ali se odmah zatim i ŽESTOKO POSVAĐALA! (VIDEO)

- Nikada nisam gledala na prošlost. Svi odlučujemo šta ćemo da radimo sa svojim životom. Ako je to radio, ja ga ne opravdavam, ali isto tako kao žena koja je imala takvu situaciju, postavila bih pitanje sebi i svom suprugu šta nije u redu u našem braku pa smo potražili nešto sa strane - završila je Anabela.

Ceo snimak ove Anabeline izjave pogledajte u snimku ispod.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'