AKTUELNO

Zadrugari pokušali da smire situaciju.

Tenzija između Snežane Mišković Viktorije i Snaške Karan je u toku noći došla do usijanja i kulminirala žestokom svađom. Naime, kako su zadrugari imali priliku da odgledaju snimak na kome je Saška komentarisala da joj ne odgovara Viktorijina energija i kako se oseća određena doza mržnje između njih dve, to se njoj nije dopalo, pa je iznela argumente koji se nisu podudarali sa pevacičinim.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, iako su povele miran razgovor, u kome je sudelovao Lepi Mića koji je izneo zapažanje  da Viktorija "ne miriše" Sašku, između njih dve je došlo do ozbiljnog okršaja, pa ju je Snežana gađala čašom punom vode.

Foto: Printscreen Youtube

Svaki put kad Saška ustane ja se pitam zašto je ustala - rekla je Viktorija.
Meni ne godi kad ideš tamo na vrata kad lupaš i praviš budalu od sebe i pričaš "Hoću kući, hoću kući", pa plakanje, pa budalesanje, izigravaš jednu najobičniju budaletinu. Ja to ništa ne volim i šta ćemo sad  - uzvratila joj je Saška.

Foto: Printscreen Youtube

Može se primetiti da je Karanova "grlata" i da bez pardona kaže šta misli, a kako Viktorija nije  mogla da dođe do reči zbog nje, ona je rešila da prekine njeno izglanje tako što ju je gađala čašom punom vode.

Saška je pobesnela zbog poteza cimerke, pa je zamahnula flašom na nju, ali su je zadrugari sprečili  kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

Pročitajte još: OTVORILA DUŠU: Anabela progovorila o Slobinom dopisivanju sa muškarcima I OPTUŽILA KIJU ZA TO! (VIDEO)

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Snežana Mišković Viktorija

#Zadruga - RTV Pink

'