AKTUELNO

Nakon rijalitija srešće se na sudu.

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković počeli su svoju vezu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga", a uprkos velikim turbulencijama, ova ljubav opstala je sve do danas.

Ipak, situacija među njima se dodatno zakomplikovala kada je Teodorina majka, Gordana Džehverović, ušla u rijaliti i ravnopravno sa ostalima započela borbu za prvo mesto.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Anđelova porodica nije podržala njegovu vezu sa mladom pevačicom, a Teodorina majka im je to veoma zamerila. Od pre nekoliko dana traje Gocina rasprava sa Anđelom, koja je dovodila i do ozbiljnih drama tokom protekle nedelje. Upkros tome što su se pevačica i maneken pomirili, porodice jednog i drugog ne zaboravljaju sve uvrede sa obe strane.

Među njima su pale teške reči, a gospođa Džehverović nekoliko puta pomenula je njegovu porodicu, majku Ljiljanu i ujaka Predraga. Nakon uvreda na njihov račun, kontaktirali smo porodicu Ranković kako bismo dobili njihov komentar na celu situaciju.

Foto: RTV Pink

Predrag Peđa Ranković, poznati frizer i Anđelov ujak, kratko nam je obrazložio da ne sme da daje izjave za medije jer su podneli tužbu protiv porodice Džehverović. Predrag nam je objasnio da je procedura takva, a da će ova drama dvoje mladih dobiti sudski epilog.

PROČITAJTE JOŠ: Gordana UPUTILA PORUKU porodici RANKOVIĆ: Hoću da shvate koliko OVAJ DEČKO VOLI Teodoru! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Iako nisu bile srećne zbog toga što se njihova deca zabavljaju, izgleda da će Gordana Džehverović i Anđelova mama Ljiljana ipak morati da se sretnu, makar i na sudu,  a da li će ljubav ovo dvoje mladih uspeti da preživi i posle ovog iskušenja ostaje da vidimo.

R. L.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'