AKTUELNO

Prvo se obračunala sa Radonjićevom a onda i sa Sanjom.

Luna Đogani i Andrijana Radonjić bile su veoma bliske na početku najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruga". Međutim, kada je počela vezu sa Slobom Radanovićem, blogerka se distancirala od drugarice.

Prethodne noći, Andrijana se rasplakala i to upravo zbog Lune. Radonjićeva joj je zamerila jer je čula kako Đoganijeva govori da se pevačica šlihta Kristini Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Andrijana je ustala od stola i otišla u gardarober. Tamo je plakala jer nije mogla da suzdrži emocije a sa njom je bila i Zorana Stefanov koja je pokušala da je smiri. Luna je odmah, kada je primetila da se nešto dešava, došla u gardarober da raspravi celu situaciju.

PROČITAJTE JOŠ: LUNA POLUDELA OD BESA: Dragica za potrčke IZABRALA SLOBU I NJEGA, a on joj je omiljena osoba! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Uopšte Sloba nije mislio na tebe. Vi hoćete da napravite priču da vam ja branim da se družite sa Kristinom. Ti si rekla da je ok što je ona (Kija) folirant. Koliko god ja izgledala da sam dobro, boli me kad su moje drugarice dobre sa ženom mog dečka. Kakve god da ste, vi ste bile tu za mene kad mi je bilo najteže. Najviše zameram Sanji - pričala je Luna uplakanoj Andrijani.

Zatim im se pridružila Sanja Stanković a Đoganijeva je i njoj obrazložila svoj stav.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ceo njihov razgovor pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

#Zorana Stefanov

'