AKTUELNO

Pale teške reči!

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" pitali su Gordanu Džehverović, na osnovu njene izjave da je Kija zaslužila da je prevari Sloba, da li to znači i da je Kristijan nekadašnji dečko njene ćerke, zaslužio da ga prevari Teodora, nakon čega je došlo do velike svađe u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

To nema veze, zaljubljivanje i brak. Ne opravdavam to što je Teodora uradila. Mislim da se svakome vrati u životu ono što radi. Što se tiče Kristine, ništa mi nije jasno u tom braku. Ona je nekoliko puta bila prevarena, hvatala poruke... Meni je to čišta skalamerija. Ja to u životu nisam videla. Kakav je to brak?! Meni to ništa nije jasno. Non-stop se pojavljuju neke priče da su bile neke devojke u njegovom životu. Tolike godine sam u braku, partner mora da se poštuje. Ona treba da se pita kakva je bila žena kada je sve to doživela - izjavila je Gordana.

Foto: RTV Pink

Kristina Kockar, odmah je ustala i rekla kako mora da da svoj komentar na izlaganje Gordane Džehverović, a zatim se posvađala sa Teodorom. U celu raspravu umešala se na kratko i Maca Diskrecija.

Ako već ima potrebu da bude sa nekom drugom, neka bude sa nekom drugom, a ne da radi to iza leđa. Ne treba da se sudi o mom braku. Mi znamo koliko je trajalo. Ja sam ušla u brak iz čiste ljubavi, nisam bila trudna, nisam imala korist! - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Nakon ovog izlaganja Gordanu i Teodoru Džehverović zanimalo je zašto je Kristina Kockar izjavila da se na dan venčanja sa Slobodanom Radanovićem pokajala, a onda je nastala još veća svađa među ukućankama.

Ja se nisam pokajala. Mi smo se svađali. To što sam rekla, ne znači da sam to mislila. Jako je ružno da ti pljuješ po najsvetijem činu. Ti govoriš da ja treba da se zapitam zašto me je muž prevario! Okreni se svojoj ćerki koja je prevarila dečka, pa gledaj tvog sina koji je sa maloletnom devojkom - odbrusila je Kristina Gordani.

Foto: RTV Pink

Zbog te ljubavi treba da ga osude?! A zašto je sa njom? Zbog koristi? Ma sad će bre i porodicu da mi komentariše! Alo devojko, imaš p*rniće napolju! Ti ćeš meni da pričaš! Ovde po WC-u, priča se da nisi sa Andrijom! Ti možet samo meni za Ćazima da pričaš - rekla je Teodora Kiji.

Kako je izgledala ova svađa, možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Gordana Džehverović

#Kristina Kockar

#Teodora Džehverović

'