AKTUELNO

Poklonio joj majice koje rado nosi u Beloj kući!

Kada je ušao u najgledaniji rijaliti program "Zadruga", Đomla Panamera ispričao je kako je Kristina Kija Kockar samo dva dana pred svoj ulazak u Belu kuću, noć provela sa Stefanom Karićem.

Foto: RTV Pink

Ovo je Đomli po njegovim rečima, rekao otac ovog mladića, a novi zadrugar izjavio je i da su majice koje ima Kija, poklon od Stefana. Panamera, nakon što je izneo detalje iz prošlosti Slobine supruge, odgovorio je na pitanje koje je dobio.

Foto: TvPink Printscreen

Da li stvarno misliš da imaš šanse kod Kije i zašto prenošiš lažne informacije Slobi u vezi nje, kada je to već demantovano? - bilo je pitanje za Đomlu Panameru.
Misli na tog drugog dečka! - ubacila se Kija, pošto Đomla nije razumeo pitanje.

Foto: RTV Pink

O Stefanu Kariću? Da! Čak mi je i njegov otac rekao pre nego što sam krenuo! Pitao me da li znam ko je tamo (u Zadruzi), da li znam ovu Slobinu bivšu, Kiju Kockar. Rekao sam ne znam ko je. Dalje je rekao, evo baš pred ulazak u rijaliti:"Prespavala je kod mog sina". Poklonio joj je dve majice. Jedna bela i jedna crvena. Ja sam to njoj rekao pre dva ili tri dana - rekao je Đomla.
Rekao je on meni to. Poznajem ja tog dečka. Kada su me novinari pitali za Stefana, ja sam mislila na nekog drugog Stefana, koga volim! Poznaje ga i Ana. Ni na kraj pameti mi nije bilo. Ja neću da se pecam na to ko je šta rekao. Stefan i ja smo stvarno dobri drugari. Milan je meni rekao da taj Stefan koji je izjavio da je bio sa mnom, nije taj Stefan. Neću da se pecam na to! U svakom slučaju, ja znam za Stefana. Ja sam njega inače pozdravila i ovde na početku - govorila je Kija.

Nakon izlaganja Kristine Kockar, Miki Đuričić je ušao u raspravu sa ovom ukućankom, a celu situaciju možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'