AKTUELNO

Sve je spremno za snimanje serije.

Kao i svakog jutra nakon buđenja, Veliki šef je i danas poslao pismo zadrugarima i uputio ih šta će danas raditi. Ovoga jutra učesnici su saznali da danas startuju sa snimanjem serije "Ljubav na zadrugarski način".

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SVE PRŠTALO OD STRASTI I EMOCIJA! Vojke se PRILJUBIO uz Saru, pa se zavukao pod JORGAN PLANINU, a onda se DESILO OVO! (VIDEO)

Dragi zadrugari vreme je da počnete sa snimanjem prve epizode serije "Ljubav na zadrugarski način". Šaljemo vam kameru i napominjemo da odmah počnete sa snimanjem. Kameru ne smete koristiti za igru niti za druge stvari već isključivo za snimanje serije. Svi morate učestvovati u zadatku - pisalo je u pismu koje je pročitala Jovana Tomić Matora kao ovonedeljni vođa.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su se obradovali početku najvećeg projekta do sada u ''Zadruzi'', ali i zabrinuli zbog vremenskih uslova koji će im najverovatnije otežati snimanje.

Ipak, Milan Milošević koji je i pisao scenario za seriju bio je optimističan i pokrenuo je svoje cimere da izađu napolje i počnu sa pripremama za snimanje.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi:

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'