AKTUELNO

Tu je da reši njihove probleme!

U emisiji AmiDži šou, pored Slobe Radanovića i Kije Kockar koji su pričali o svom odnosu, gostovala je i Ivana Anđić, bračni savetnik, koja je popričala sa još uvek zakonitom supružnicima o njihovoj vezi i svemu što im se dešavalo.

Foto: TvPink Printscreen

Ona ih je zamolila da zamisle dan posle završetka Zadruge i šta bi radili:

Bila okružena sebi dragim ljudima, pričala o svemu što me zadesilo, dobro se najela. Nadam se da ću se smejati na neke situacije koje su mi možda i bile teške - rekla je Kija.

Sloba je takođe odgovorio na ovo pitanje, ali je bio malo opširniji o svojim osećanjima:

Ja se ne bih najeo, ko kaže da u Zadruzi loše jedemo, taj se vara. Verovatno bih bio okružen roditeljima, prijateljima, Luna će biti tu. Odmorio bih od svega. Nadam se da ću moći da radim na novim pesmama. Ja sam svoja osećanja odavno preispitao. Ja zaista prema Luni gajim iskrene emocije, pronašli smo se, nema veze što smo tamo, mi živimo život. Nije realan život, ali meni se dogodilo tamo na samom početku, tako da i dalje nisam navikao na taj život, imao sam uticaj života spolja. Kao što i ljudi sami kreiraju fioke u glavi, stavljamo ljude u njih, tako i emocije. Možda one emocije koje su bile gore, spustimo dole i rotiramo. Nesvesno se to dogodi, a kad postanemo svesni, onda je svima jasno - odgovorio je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

Kija je sve vreme pažljivo slušala Slobu, pa je tada bračna savetnica upitala kako se oseća povodom svega što je on izrekao:

Malo mi je neprijatno, ali sam se navikla. Ja sam prvo ušla na dva sata, tad sam ušla sa namerom da me vidi, pošto tad nismo znali šta se dešava, da me vidi da sam tu, da ga protresem. Iskreno, bio mi je čudan tad, ali tako on reaguje u tim neprijatnim situacijama. Ja sam njemu doturila papir na kom sam napisala sve što mislim, bilo je vrlo emotivno, što je on pročitao i rekao da je sve okej, i ja sam otišla, ali i dalje sam imala crv sumnje. Ali sam otišla sa nadom da se osvestio - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju im je ona rekla da je najbitnije da budu ono što jesu i da niko od nas ne zna šta će se desiti sutra, jer ništa ne možemo da kontrolišemo.

Autor: N. Vujčić

#Amidži Šou

#Rijaliti Zadruga

'