AKTUELNO

Konačno se oglasila i ona!

Priča koja je podigla veliku prašinu i privukla pažnju javnosti jeste veza u koju se Teodora Džehverović dovodila sa biznismenom Ćazimom Osmanijem. Iako je mlada pevačica više puta demantovala navode da se između njih dvoje desilo bilo šta drugo osim poslovne saradnje, pojavili su se snimci na kojima su Teodora i Ćazim mnogo bliskiji nego što tvrde.

Osoba koja je dovela Džehverovićevu u kontakt sa Ćazimom jeste njena menadžerka, Sandra Šaša, sa kojom je portal Pink.rs stupio u kontakt kako bismo saznali i njenu stranu ove priče.

Moja verzija priče je ista kao i Teodorina i to je jedina verzija koja je istinita. Meni je krivo što su se tu izmešale neke priče s obzirom na to da je gospodin Ćazim naš prijatelj i moj saradnik. To je bilo naivno poslovanje. Ljudi su mnoge izrečene stvari protumačili na drugačiji način, zamerili i posle od toga ispadne problem, a bez potrebe skroz. Činjenica je da je Teodora došla da snima spot sa grupom "In vivo". Ona je bila gost u njihovoj pesmi. Ćazim je dozvolio snimanje grupi "In vivo", tačnije meni kao svojoj saradnici i ona se tu upoznala sa njim kao i sa Doris, sa kojom je sklopila prijateljstvo jer su njih dve sličnih godina i imale su zajedničke teme i interesovanja. Teodora je tamo bila sa Krisijanom i družili su se čitavo leto. Slažem se sa tim da je Goca preterala kada je rekla onako nešto za Doris, s obzirom na to da je ona bila naša prijateljica, mislim, i dalje je. Tu je nastala čitava situacija. Normalno je da se ona (Doris) uvredila zbog toga, ali to je sve zato jer oni komuniciraju sada preko medija, a ne lično. Za tužbu od strane Doris ne znam. Ja se sa Doris čujem redovno, ali od kada se to desilo nismo se čule, jer sam bila zauzeta - rekla je Sandra.

Teodorina menadžerka se osvrnula i na navode Goce Džehverović da je upravo Sandra glavni krivac za priče koje su se pojavile o njenoj ćerki.

Goca je zaista rekla istinu, da sam ja sve organizovala, da sam dovela Teodoru tamo. Možda to nije zvučalo ok dok je ona tako ostrašćeno pričala, ali to jeste tako bilo. Teodora je tamo došla kao i drugi moji pevači koji dođu da odrade ono za šta su plaćeni ili šta je isplanirano. Goca je u pravu kada je rekla da sam sve to ja isplanirala. Teodora je nastupala u klubu kod Ćazima kao i svi drugi moji izvođači, i to je sve u redu. Goci je Teodora ćerka i normalno je da reaguje tako žustro i možda kaže nešto što ne misli. Ja ni Goci ništa ne zameram jer znam da je kao majku pogađa mnogo sve to. I mene pogađa, a mogu misliti kako je onda njenim roditeljima. Goca je rekla istinu, ali na ne tako simpatičan način, već malo ostrašćenije. Teodora nikad nije imala kontakt sa tim čovekom (Ćazimom). Svaki njihov kontakt je bio preko mene, jer je on moj saradnik, a ona je samo još jedan moj izvođač koji je tu došao - itakla je Šaša.

Foto: Privatna arhiva/Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: NJIH DVOJICU MI NE DIRAJ: Nadežda jasno dala do znanja koji zadrugari su joj najbitniji! (VIDEO)

Još jedna verzija priče koja je uzdrmala javnost jeste ta da je Teodorina i Ćazimova saga "plasiran marketinški trik" kako bi se skrenula pažnja na mladu pevačicu, što je njena menadžerka oštro demantovala.

Foto: RTV Pink

Ne, to nije istina. Jedino vezano za to bilo je te večeri kada je Teodora pevala u njegovom kazinu i rekla "Nemojte da me snimate, posle će ispasti ko zna šta" gde sam joj ja rekla "Pa šta, možeš da dobiješ samo marketing", u smislu da su Ćazima uvek povezivali sa pevačicama, sa lepim i atraktivnim ženama iz javnog života. Ja sam se našalila na taj račun i rekla joj "Neće da ti škodi i ako se desi". Nikako to ništa nije namerno urađeno, niti sam ja želela za Teodoru taj imidž. Mi smo jako puno uradili za nju da ona ne bi morala da plasira takve stvari, već da se istakne svojim kvalitetom. Meni je samo krivo što se preko medija malo uzdrmao odnos sa njima, jer su oni pomogli nama da realizujemo te spotove. Možda je Goca tu pogrešila što je komentarisala njegove godine, vezano za Doris. To definitivno nije naša stvar, ali je ona pokušala da odbrani Teodoru time, što, po meni, nije bilo mudro - rekla je Sandra.

R. L.

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

#Ćazim Osmani

'