AKTUELNO

Njihov odnos je bolestan, ja sebi nikad ne bih dozvolila da imam takav odnos sa nekim koga volim - kaže mlada pevačica za Pink.rs.

Pinkova zvezda Zorana Stefanov sinoć je napustila Belu kuću, a za portal Pink.rs podelila je prve utiske nakon izlaska iz rijalitija koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga''. Kako kaže, ona još nije svesna da je napustila rijaliti, pa je jutros čak tražila i bubicu.

- Kad sam ustala jutros počela sam da tražim bubicu, ja sam zapravo još u ''Zadruzi'', tako se osećam. Još nisam svesna da sam izašla, ma još ničega nisam svesna. Odmah sam upalila televizor da gledam pismo povodom izbora vođe i sa uz prvu jutarnju kafu gledala šta se dešava u Beloj kući. Evo ako mi verujete i sada se svaki čas pitam gde mi je bubica - otkriva Zorana kroz smeh prve utiske nakon napuštanja rijalitija.

Foto: RTV Pink

Veliku pažnju gledalaca ''Zadruge'' izazvao je Zoranin odnos sa Filipom Đukićem, a ona je bez dlake na jeziku otkrila za naš portal da li je i dalje zaljubljena u njega, kao i kakvo mišljenje sada ima o njemu.

Foto: RTV Pink

- O Filipu ne razmišljam uopšte. Fokusirana sam na momke napolju. On me apsolutno ne zanima. Da smo bili napolju ja na njega nikad ne bih obratila pažnju i to sam mu i rekla, a mi je odgovorio da je svestan toga. Ne bih na njega pala nikad u životu. On nije moj tip muškarca. Međutim, u rijalitiju su pojačane emocije, to je zatvoren prostor. Ja o Filipu i dalje imam super mišljenje da je on jedan inteligentan dečko pun nekih fora. Uvek je spontan što je mene privuklo, dopala mi se i njegova energija. Mogla bih i sada da se družim sa njim. Između nas nije bilo ništa više od poljubaca. Desila se neka hemija, ali iskreno kajem se zbog Filipa. Kajem se što sam sebi dozvolila da se zaljubim u rijalitiju i da sebi nakačim epitet ''devojka za sredu'', ali brzo sam se i odljubila - rekla je Zorana za Pink.rs i dodala da je odnos Marije Ane i Filipa - bolestan.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: HAOS U TOKU RASPODELE NOVCA: Sloba se unosio Maci, Marija Ana urlala na Filipa!

- Ja volim da se našalim da sam Mariju Anu i Filipa ostavila u paklu. Ali to mi nije bila namera. Njihov odnos je bolestan. Ja sebi nikad ne bih dozvolila da imam takav odnos sa nekim koga volim - kaže Pinkova zvezda za naš portal i otkriva šta misli o vezi svojih prijatelja - Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Ja tu vezu apsolutno podržavam. Đekson je meni omiljeni lik u ''Zadruzi'' i moj prijatelj. Bio je uvek uz mene. U toj vezi sam ipak na Andrijaninoj strani šta god da se desi. On se dosta promenio, a mislim da je to zbog Andrijane. Ona je sve vreme krila simpatije prema Đeksonu, nikom nije želela da priča o tome. Između njih postoji prava emocija, tu se niko ne pretvara. Čula sam priče da je Duško gurnuo Andrijanu u tu vezu što nema veze sa mozgom, on joj je samo dao snagu i pružio podršku u tome, ništa više - rekla je Zorana i otkrila do sada nepoznate detalje Andrijanine veze sa prethodnim dečkom Milanom.

Foto: RTV Pink

- Andrijaninog sada bivšeg dečka ne poznajem. Oni su bili pet godina u vezi, ali raspadali su se već u tom periodu kada je ona ušla u ''Zadrugu''. Ona je neko ko je u toj vezi pružio mnogo više nego druga strana. Ona je ta koja je odlazila da se viđa sa njim, vukla tu vezu i održavala je. Ja sam joj u nekoliko navrata i rekla da on nije za nju, već da joj treba neko ko će joj biti podrška u svemu. Tokom boravka u ''Zadruzi'' ona više nije bila ni sigurna da li su oni zajedno jer je dobijala različite informacije. Uglavnom, očigledno to nije bilo to - otkriva za Pink.rs Zorana Stefanov.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Ana Marija Smiljanić

#Andrijana Radonjić

#Filip Đukić

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'