AKTUELNO

Ona je svesna da Kija hoće natrag svog muža.

Kristina Kockar i Sloba Radanović su tokom prethodne večeri imali veoma ozbiljan razgovor kada su trebali jedno drugom da otvore karte i jednom za sva vremena razjasne šta je glavni razlog njegove prevare.

Foto: Printscreen Youtube

Međutim, njih dvoje su ušli u još dublju svađu, a Sloba je nervozan prepričavao njegov razgovor sa još uvek zakonitom suprugom Luni Đogani i Milanu Miloševiću.

Ona hoće da joj kažeš da je voliš glupane! - prozrela je Luna Kijine namere.
Šta se*eš više, ti si glupa, što manipuliše sa tobom! Nemoj ti meni glupane, 'ajde ćuti da spavaj - odbrusio je Sloba svojoj devojci.

Foto: Printscreen Youtube

Blogerka nije mogla da poveruje kako se pevač poneo prema njoj, prvenstveno zbog svih problema koje su zajedno prošli i poniženja koja je doživela, s obzirom na to da joj je dodeljena etiketa "ljubavnice".

Nemoj tako da mi se obraćaš, ja sam poslednja kojoj treba tako da se obraćaš, je l' ti to jasno? U du*e treba da me ljubiš, a ne tako da mi se obraćaš. Sram te bilo, stvarno misliš da si pametan, a nisi - bila je nervozna Luna.
Ke*a mi se od tog tvog glupane. Samo ti nastavi tako, ja ti najozbiljnije kažem. Zbog čega sam ja glupan? Je l' tebi bitan moj i tvoj odnos ili tvoj i njen? - Bio je iznerviran Sloba.
Moj i tvoj odnos je kristalno jasan, ali tvoj i njen itekako nije - odgovorila je kratko Đoganijeva.

Foto: Printscreen Youtube

Đoganijeva je ubeđena da Kija gaji osećanja prema Slobi i da na sve načine pokušava da ga vrati i da njihovi problemi neće prestati ni nakon završetka rijalitija, što je dodatno čini nervoznom.

Pročitajte još: DO SADA NEVIĐENO U ZADRUZI: Marija Ana nazvala Dragicu krmačom pa krenula da joj SKIDA ODEĆU! (VIDEO)

Između njih dvoje je nastala velika tenzija, pa su bezvoljno razgovarali, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'